Avanos’ta Çocuk Şenliği düzenlendi

İLÇELER 25.06.2022 - 08:21, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Avanos’ta Çocuk Şenliği düzenlendi

Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuk şenliği büyük ilgi gördü.
    Avanos Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Çocuk Şenliği’nde çocuklar doyasıya eğlendi. Avanos Belediyesi tarafından belediye toplantı salonunda düzenlenen şenlikte Pinokyo, Temel Reis ve Elsanın Rüyası Tiyatro gösterileri ve oyunlar çocuklarla buluştu. Birçok aktivitenin bulunduğu şenliğe Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ev sahipliği yaptı. Şenlikte doyasıya eğlenen ve birbirinden güzel oyunlarla gönüllerince bir gün geçiren çocuklar, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’a şenlik için teşekkür ederek tekrarını istedi.   Palyaçolar, çocukların yüzlerini boyadı, balonlar dağıtıldı. Çeşitli oyunlarla çocuklar doyasıya eğlendi, eğlencenin tadını çıkardı.   Çeşitli oyunlarla eğlenen çocuklara Avanos Belediyesi tarafından oyuncak dağıtılıp, dondurma ikram edildi. Öte yandan duydukları mutluluğu ifade eden çocuklar başkan amcalarına teşekkür ederek şenliğin devamını istedi.
Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuk şenliği büyük ilgi gördü.

 

 

Avanos Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Çocuk Şenliği’nde çocuklar doyasıya eğlendi. Avanos Belediyesi tarafından belediye toplantı salonunda düzenlenen şenlikte Pinokyo, Temel Reis ve Elsanın Rüyası Tiyatro gösterileri ve oyunlar çocuklarla buluştu. Birçok aktivitenin bulunduğu şenliğe Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ev sahipliği yaptı.


Şenlikte doyasıya eğlenen ve birbirinden güzel oyunlarla gönüllerince bir gün geçiren çocuklar, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’a şenlik için teşekkür ederek tekrarını istedi.

 

Palyaçolar, çocukların yüzlerini boyadı, balonlar dağıtıldı. Çeşitli oyunlarla çocuklar doyasıya eğlendi, eğlencenin tadını çıkardı.

 

Çeşitli oyunlarla eğlenen çocuklara Avanos Belediyesi tarafından oyuncak dağıtılıp, dondurma ikram edildi. Öte yandan duydukları mutluluğu ifade eden çocuklar başkan amcalarına teşekkür ederek şenliğin devamını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.