Acıgöl'de KADES uygulaması tanıtımı

İLÇELER 20.01.2022 - 13:04, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Acıgöl'de KADES uygulaması tanıtımı

Acıgöl ilçesinde ilçe Emniyet Müdürlüğü personellerince KADES uygulaması yönelik bilgilendirme yapıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesinde ilçe Emniyet Müdürlüğü personellerince KADES uygulaması yönelik bilgilendirme yapıldı.    İlçede, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele amacına yönelik olarak İçişleri Bakanlığınca geliştirilen KADES uygulaması ile ilgili olarak, İlçe Emniyet Müdürlüğünce tanıtımlar yapılarak, İlçe genelinde KADES uygulamasına yönelik afişler asıldı, broşür ve el ilanı dağıtımı yapıldı.  
Acıgöl ilçesinde ilçe Emniyet Müdürlüğü personellerince KADES uygulaması yönelik bilgilendirme yapıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesinde ilçe Emniyet Müdürlüğü personellerince KADES uygulaması yönelik bilgilendirme yapıldı. 

 

İlçede, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele amacına yönelik olarak İçişleri Bakanlığınca geliştirilen KADES uygulaması ile ilgili olarak, İlçe Emniyet Müdürlüğünce tanıtımlar yapılarak, İlçe genelinde KADES uygulamasına yönelik afişler asıldı, broşür ve el ilanı dağıtımı yapıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.