Nevşehir Belediyespor’da 2 yeni transfer

SPOR 06.01.2024 - 16:47, Güncelleme: 06.01.2024 - 16:50
 

Nevşehir Belediyespor’da 2 yeni transfer

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ikinci yarı öncesinde 2 yeni transfer açıkladı.
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da transfer çalışmaları başladı. Nevşehir Belediyespor, forvet mevkiinde oynayan Umut Tokdemir ile 2 buçuk yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Nevşehir Belediyespor’un ikinci yarı öncesinde bir diğer transferi ise sol bek Bahadır Yağız oldu. Genç defans oyuncusu Bahadır Yağız ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ikinci yarı öncesinde 2 yeni transfer açıkladı.



TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da transfer çalışmaları başladı. Nevşehir Belediyespor, forvet mevkiinde oynayan Umut Tokdemir ile 2 buçuk yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
Nevşehir Belediyespor’un ikinci yarı öncesinde bir diğer transferi ise sol bek Bahadır Yağız oldu. Genç defans oyuncusu Bahadır Yağız ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.