Türkiye'nin son 24 saatlik korona virüs tablosu açıklandı

GÜNCEL 30.12.2021 - 19:39, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Türkiye'nin son 24 saatlik korona virüs tablosu açıklandı

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatlik korona virüs tablosunu açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte 39 bin 681 kişinin testi pozitif çıktı, 139 kişi hayatını kaybetti.
         Türkiye'nin güncel korona virüs tablosu kamuoyu ile paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 139 kişi hayatını kaybetti.  Bugün toplam 369 bin 647 test yapılırken 39 bin 681 yeni vaka tanısı konuldu. İyileşenlerin sayısı ise 24 bin 854’e yükseldi. Fahrettin Koca twitter hesabından yaptığı paylaşımda korona virüs vaka sayılarının artışına ve Omicron varyantının buluşma hızına değinerek vatandaşları uyardı. Çok daha dikkat edilmesi gerekliliğini ileten Koca’nın paylaşımı şu şekilde; ‘’İki faktörü birlikte düşünmek zorundayız. Vaka sayıları yakın günlere kıyasla iki katına yaklaşıyor. Öte yandan, vakalar içinde oranı giderek yükselen Omicron varyantının bulaşma kabiliyeti fazla. Mevcut durum, alışageldiğimizden çok daha dikkatli olunmasını şart kılıyor.’’  
Sağlık Bakanlığı, son 24 saatlik korona virüs tablosunu açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte 39 bin 681 kişinin testi pozitif çıktı, 139 kişi hayatını kaybetti.

 

 

 

 

 Türkiye'nin güncel korona virüs tablosu kamuoyu ile paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 139 kişi hayatını kaybetti.  Bugün toplam 369 bin 647 test yapılırken 39 bin 681 yeni vaka tanısı konuldu. İyileşenlerin sayısı ise 24 bin 854’e yükseldi.

Fahrettin Koca twitter hesabından yaptığı paylaşımda korona virüs vaka sayılarının artışına ve Omicron varyantının buluşma hızına değinerek vatandaşları uyardı. Çok daha dikkat edilmesi gerekliliğini ileten Koca’nın paylaşımı şu şekilde; ‘’İki faktörü birlikte düşünmek zorundayız. Vaka sayıları yakın günlere kıyasla iki katına yaklaşıyor. Öte yandan, vakalar içinde oranı giderek yükselen Omicron varyantının bulaşma kabiliyeti fazla. Mevcut durum, alışageldiğimizden çok daha dikkatli olunmasını şart kılıyor.’’



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.