Başkan Urgenç Nevşehir Merkez banka promosyon sözleşmesinin iptalini mahkemeye taşıdık

NEVŞEHİR 11.05.2022 - 13:58, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Urgenç Nevşehir Merkez banka promosyon sözleşmesinin iptalini mahkemeye taşıdık

Nevşehir merkezdeki eğitim çalışanlarını ziyarete ederek eğitimcinin gündemini değerlendirdiler.
    Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi kurum ziyaretlerinde eğitim çalışanları ile buluşmaya devam ediyor. Bugün Nevşehir merkezdeki eğitim çalışanlarını ziyarete ederek eğitimcinin gündemini değerlendirdiler. TES. Şube başkanı Tayfur Urgenç ve başkan yardımcısı Bülent Yalçın bugün Nevşehir merkezdeki kurumlarımızı ziyaret ederek Türk Eğitim Sen’in sendikal gündemini değerlendirerek eğitim çalışanlarının sorularını cevaplandırdı. #EkZam#SeyyanenZam#RefahPayı#MeslekKanunu#KariyerBasamakları#EşelMobilSistem #RefahPayı hakkındaki sendikanın görüşlerini eğitim çalışanları ile paylaştılar. Başkan Urgenç: Bugün Eğitim çalışanlarının maaşlarının enflasyon karşısında erimesini durdurmak ve alım güçlerini korumak için Refah payı, ek zam, seyyanen zam ve aylık enflasyon farkı verilmesi elzem bir durum haline gelmiştir. Diğer taraftan meslek kanunundaki kariyer planlaması yanlış bir noktada ilerlemektedir. Sendika olarak 10 yılını dolduran tüm çalışanların uzman, 20 yılını dolduran tüm çalışanlarında başöğretmen sayılmasının ve bu ünvanlara verilecek haklardan yararlanmaları gerektiğini savunarak mücadelemizi bu yönde yapmaktayız. ifadelerini kullandı.“Nevşehir merkezdeki 32 kurum çalışanına öngörülen promosyonun öngörüsüzlük olduğunu belirten Urgenç; yetkili ancak etkisiz sendikanın öngörüsüzlüğü ve beceriksizliği üzerine 3 yıllığına 2.355TL ile yapılan banka sözleşmesinin iptali ve promosyonun güncellenmesi için sendika olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tüm hukuki ve eylemsel gücümüzü sonuna kadar kullanacağız. Muhataplarımıza sendikal dersler vermeye devam edeceğiz. Başkan Urgenç; Nevşehir merkezdeki banka promosyon sözleşmesi ile ilgili sorulan sorulara“Nevşehir merkez promosyon anlaşmasını Türk Eğitim Sen olarak mahkemeye taşıdıklarını belirterek Ümit ediyorum ki önümüzdeki günlerde eğitim çalışanları lehine mahkemeyi kazanacağız. Eğitim çalışanlarını mağdur edilmekten kurtaracağız Bilindiği üzere banka promosyon sözleşmesi cumhurbaşkanlığı genelgesine göre yetkili sendika, harcama yetkilisi, ve idari amir tarafından imzalanarak yürürlüğe giriyor. burada yetkili sendikanın yaptığı hatayı biz mahkeme ile düzeltmeye çalışıyoruz. İnşallah her bir çalışanın yaklaşık 7.000 TL’lik kaybını mahkeme ile kazanacağız. Biz elimizden gelen tüm mücadeleyi yapıyoruz. Artık eğitim çalışanlarının Türk Eğitim Sen’i yetkili kılma zamanı gelmiştir. 2023 toplu sözleşmeyi de işin ehline teslim etmeleri elzem bir durum olmuştur.” dedi.
Nevşehir merkezdeki eğitim çalışanlarını ziyarete ederek eğitimcinin gündemini değerlendirdiler.

 

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi kurum ziyaretlerinde eğitim çalışanları ile buluşmaya devam ediyor. Bugün Nevşehir merkezdeki eğitim çalışanlarını ziyarete ederek eğitimcinin gündemini değerlendirdiler.

TES. Şube başkanı Tayfur Urgenç ve başkan yardımcısı Bülent Yalçın bugün Nevşehir merkezdeki kurumlarımızı ziyaret ederek Türk Eğitim Sen’in sendikal gündemini değerlendirerek eğitim çalışanlarının sorularını cevaplandırdı.

#EkZam#SeyyanenZam#RefahPayı#MeslekKanunu#KariyerBasamakları#EşelMobilSistem

#RefahPayı hakkındaki sendikanın görüşlerini eğitim çalışanları ile paylaştılar. Başkan Urgenç: Bugün Eğitim çalışanlarının maaşlarının enflasyon karşısında erimesini durdurmak ve alım güçlerini korumak için Refah payı, ek zam, seyyanen zam ve aylık enflasyon farkı verilmesi elzem bir durum haline gelmiştir. Diğer taraftan meslek kanunundaki kariyer planlaması yanlış bir noktada ilerlemektedir. Sendika olarak 10 yılını dolduran tüm çalışanların uzman, 20 yılını dolduran tüm çalışanlarında başöğretmen sayılmasının ve bu ünvanlara verilecek haklardan yararlanmaları gerektiğini savunarak mücadelemizi bu yönde yapmaktayız. ifadelerini kullandı.“Nevşehir merkezdeki 32 kurum çalışanına öngörülen promosyonun öngörüsüzlük olduğunu belirten Urgenç; yetkili ancak etkisiz sendikanın öngörüsüzlüğü ve beceriksizliği üzerine 3 yıllığına 2.355TL ile yapılan banka sözleşmesinin iptali ve promosyonun güncellenmesi için sendika olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tüm hukuki ve eylemsel gücümüzü sonuna kadar kullanacağız. Muhataplarımıza sendikal dersler vermeye devam edeceğiz.

Başkan Urgenç; Nevşehir merkezdeki banka promosyon sözleşmesi ile ilgili sorulan sorulara“Nevşehir merkez promosyon anlaşmasını Türk Eğitim Sen olarak mahkemeye taşıdıklarını belirterek Ümit ediyorum ki önümüzdeki günlerde eğitim çalışanları lehine mahkemeyi kazanacağız. Eğitim çalışanlarını mağdur edilmekten kurtaracağız Bilindiği üzere banka promosyon sözleşmesi cumhurbaşkanlığı genelgesine göre yetkili sendika, harcama yetkilisi, ve idari amir tarafından imzalanarak yürürlüğe giriyor. burada yetkili sendikanın yaptığı hatayı biz mahkeme ile düzeltmeye çalışıyoruz. İnşallah her bir çalışanın yaklaşık 7.000 TL’lik kaybını mahkeme ile kazanacağız. Biz elimizden gelen tüm mücadeleyi yapıyoruz. Artık eğitim çalışanlarının Türk Eğitim Sen’i yetkili kılma zamanı gelmiştir. 2023 toplu sözleşmeyi de işin ehline teslim etmeleri elzem bir durum olmuştur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.