Özgöçmen

Avanos'ta THM ve Çocuk Korosu konseri düzenlendi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
KÜLTÜR SANAT 21.08.2022 - 02:42, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Avanos'ta THM ve Çocuk Korosu konseri düzenlendi

Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kültür Sanat Akademisi bünyesinde bulunan Türk Halk Müziği ve Çocuk korosu koristleri halk panayırında konser düzenledi.
  Kızılırmak kenarı rekreasyon alanında kurulan panayır alanında gerçekleştirilen konserde, şef Duran Kömüşdoğan yönetiminde sahne alan 6 aydan beri çalışmalarına devam eden Avanos Belediyesi THM ve çocuk korosu koristleri çocuklar Anadolu'nun eşsiz eserlerini seslendirerek büyük beğeni topladı.. Oldukça yoğun katılımın olduğu konser programının ilerleyen dakikalarında seslendirilen hareketli türkülere, oyunlarla eşlik eden Avanoslu vatandaşlar unutamayacakları bir akşam yaşadılar.   Avanos’ta ilk kez THM alanında sahne alan çocukları performanslarıyla göz kamaştırdığını söyleyen Başkan İbaş, “Çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Harika bir performans sergilediler. Bizler Avanos Belediyesi olarak kültürün ve sanatın var olduğu her alanda varız. Gecemize renk katan başta çocuklarımız olmak üzere ailelerine THM koromuza ve Kültür Sanat Akademimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.  
Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kültür Sanat Akademisi bünyesinde bulunan Türk Halk Müziği ve Çocuk korosu koristleri halk panayırında konser düzenledi.

 

Kızılırmak kenarı rekreasyon alanında kurulan panayır alanında gerçekleştirilen konserde, şef Duran Kömüşdoğan yönetiminde sahne alan 6 aydan beri çalışmalarına devam eden Avanos Belediyesi THM ve çocuk korosu koristleri çocuklar Anadolu'nun eşsiz eserlerini seslendirerek büyük beğeni topladı.. Oldukça yoğun katılımın olduğu konser programının ilerleyen dakikalarında seslendirilen hareketli türkülere, oyunlarla eşlik eden Avanoslu vatandaşlar unutamayacakları bir akşam yaşadılar.

 

Avanos’ta ilk kez THM alanında sahne alan çocukları performanslarıyla göz kamaştırdığını söyleyen Başkan İbaş, “Çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Harika bir performans sergilediler. Bizler Avanos Belediyesi olarak kültürün ve sanatın var olduğu her alanda varız. Gecemize renk katan başta çocuklarımız olmak üzere ailelerine THM koromuza ve Kültür Sanat Akademimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.