CHP'de ilçe danışma kurulu toplantıları sürüyor

SİYASET 07.02.2022 - 12:40, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

CHP'de ilçe danışma kurulu toplantıları sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe danışma kurulu toplantıları düzenlenmeye devam ediyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe danışma kurulu toplantıları düzenlenmeye devam ediyor.     Hafta sonunda Acıgöl ilçe teşkilatına konuk olan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve Parti yöneticileri örgütlenme yapısının nasıl daha da güçlendirilebileceği, yapılması gereken çalışmalar hakkında Acıgöl ilçe başkanı ve Partililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.     İlçe teşkilatlarının daha da güçlendirilmesi konusunda bu tür danışma kurulu toplantılarının diğer ilçelerde de düzenlenmeye devam edileceğini belirten Başkan Gülmez, "Acıgöl ilçemizde ilçe danışma kurulu toplantısı yaptık. Acıgöl ilçemizde partimizin güçlenmesi yönünde nasıl çalışma yapılmalı konusunda görüş alışverişinde bulunduk" dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe danışma kurulu toplantıları düzenlenmeye devam ediyor.
 

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe danışma kurulu toplantıları düzenlenmeye devam ediyor.  

 

Hafta sonunda Acıgöl ilçe teşkilatına konuk olan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve Parti yöneticileri örgütlenme yapısının nasıl daha da güçlendirilebileceği, yapılması gereken çalışmalar hakkında Acıgöl ilçe başkanı ve Partililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.  

 

İlçe teşkilatlarının daha da güçlendirilmesi konusunda bu tür danışma kurulu toplantılarının diğer ilçelerde de düzenlenmeye devam edileceğini belirten Başkan Gülmez, "Acıgöl ilçemizde ilçe danışma kurulu toplantısı yaptık. Acıgöl ilçemizde partimizin güçlenmesi yönünde nasıl çalışma yapılmalı konusunda görüş alışverişinde bulunduk" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.