Özgöçmen

Karapınar Belediyesi araç satış ihalesi düzenleyecek

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
İLÇELER 04.02.2022 - 12:38, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Karapınar Belediyesi araç satış ihalesi düzenleyecek

Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesi, Belediyeye ait araç satışı için 08 Şubat 2022 günü Saat 11.00’da, Devlet İhale Kanunu 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile ihale yapacak.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesi, Belediyeye ait 50 LC 370 Plakalı, 2010 Model Renault-Fluence Privilege aracının satışı için 08 Şubat 2022 günü Saat 11.00’da, Devlet İhale Kanunu 45. maddesi gereğince açık teklif Usulü ile ihale yapacak.     İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler: Tüzel kişi olması halinde teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri; Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, Oda Kayıt Sicil Belgesi, Ticaret Sicil Tasdiknamesi. Karapınar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış ihaleye katılım belgesi. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat. Gerçek kişi olması halinde Karapınar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış ihaleye katılım belgesi. Kimlik veya Fotokopisi.   E- Devlet üzerinden alınmış Yerleşim Yeri Belgesi. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.  Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. İhale dokümanının görülmesi: İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve satın alınabilir. Teklifler, açık artırma usulü yapılacak olup  Karapınar Belediyesi Belediye Meclis Toplantı Salonunda encümen huzurunda ihale gerçekleştirilecek.   İstekliler belirlenen muhammen bedelin   3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 30 (otuz) takvim günüdür. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacak. İhale Satış Bedeli üzerinden 18 KDV uygulanacak. 
Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesi, Belediyeye ait araç satışı için 08 Şubat 2022 günü Saat 11.00’da, Devlet İhale Kanunu 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile ihale yapacak.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesi, Belediyeye ait 50 LC 370 Plakalı, 2010 Model Renault-Fluence Privilege aracının satışı için 08 Şubat 2022 günü Saat 11.00’da, Devlet İhale Kanunu 45. maddesi gereğince açık teklif Usulü ile ihale yapacak.  
 

İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler: Tüzel kişi olması halinde teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri; Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, Oda Kayıt Sicil Belgesi, Ticaret Sicil Tasdiknamesi. Karapınar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış ihaleye katılım belgesi. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat. Gerçek kişi olması halinde Karapınar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış ihaleye katılım belgesi. Kimlik veya Fotokopisi.  

E- Devlet üzerinden alınmış Yerleşim Yeri Belgesi. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.  Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. İhale dokümanının görülmesi: İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve satın alınabilir. Teklifler, açık artırma usulü yapılacak olup  Karapınar Belediyesi Belediye Meclis Toplantı Salonunda encümen huzurunda ihale gerçekleştirilecek.  

İstekliler belirlenen muhammen bedelin   3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 30 (otuz) takvim günüdür. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacak. İhale Satış Bedeli üzerinden 18 KDV uygulanacak. 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.