Özgöçmen

Kozaklı’da Türk Eğitim Sen eğitimcilerin gönlünü fethetti

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
İLÇELER 02.04.2022 - 16:13, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kozaklı’da Türk Eğitim Sen eğitimcilerin gönlünü fethetti

Türk Eğitim Sen Kozaklı ilçe başkanlığı tarafından organize edilen “Kozaklı Eğitim Çalışanları Birlik Gecesi” programı düzenlendi.
    Türk Eğitim Sen Nevşehir il başkanı Tayfur Urgenç, Başkan yardımcısı Memiş Bülbül, Tes. Gülşehir İlçe başkanı Ümit Kılıç, Tes. Avanos İlçe başkanı Taner Durukan ve Kozaklı ilçe yönetimleri Kozaklı’daki tüm eğitim çalışanlarının davetli olduğu etkinlikte buluştu. Katılımın yoğun olduğu gecede Türkiye’de ve Kozaklı’da eğitim çalışanlarının beklenti, dilek ve problemleri konuşuldu. Türk Eğitim Sen’in sendikal mücadelesi anlatıldı.   Türk Eğitim Sen Kozaklı İlçe başkanı Mehmet Akif Alan toplantıda yaptığı konuşmada; davetimizi kırmadan etkinliğimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Türk Eğitim Sen üyeleri Türkiye'nin neresinde olursa olsun ortak duygu da birleşebilen gönül insanlarından oluşmaktadır. Gönül insanları hoş geldiniz, şeref verdiniz. Dedi.   Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç; “Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun. İnşallah Ramazan'ın bereketi sofralarımızı da bereketlendirir. İnanıyorum ki; Bu münevver ve mütefekkir kitle, bu müstesna topluluk eğitim meşalesinin yanmasını sağlayacak büyük ve müreffeh Türkiye'nin mimarları olacaktır” dedi.   Başkan Urgenç sözlerini; “Toplantının tertibini sağlayarak Kozaklı eğitim çalışanları ile dertlenmemizi sağlayan, Türk Eğitim Sen Kozaklı İlçe başkanımız Mehmet Akif Alan ve ilçe yönetim kurulumuza, sendikamızın bayraktarlığını yapan dava arkadaşlarımıza ayrıca katılımlarınızdan dolayı siz değerli eğitim çalışanlarına teşekkür ederiz” ifadeleri ile bitirdi.
Türk Eğitim Sen Kozaklı ilçe başkanlığı tarafından organize edilen “Kozaklı Eğitim Çalışanları Birlik Gecesi” programı düzenlendi.

 

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir il başkanı Tayfur Urgenç, Başkan yardımcısı Memiş Bülbül, Tes. Gülşehir İlçe başkanı Ümit Kılıç, Tes. Avanos İlçe başkanı Taner Durukan ve Kozaklı ilçe yönetimleri Kozaklı’daki tüm eğitim çalışanlarının davetli olduğu etkinlikte buluştu. Katılımın yoğun olduğu gecede Türkiye’de ve Kozaklı’da eğitim çalışanlarının beklenti, dilek ve problemleri konuşuldu. Türk Eğitim Sen’in sendikal mücadelesi anlatıldı.

 

Türk Eğitim Sen Kozaklı İlçe başkanı Mehmet Akif Alan toplantıda yaptığı konuşmada; davetimizi kırmadan etkinliğimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Türk Eğitim Sen üyeleri Türkiye'nin neresinde olursa olsun ortak duygu da birleşebilen gönül insanlarından oluşmaktadır. Gönül insanları hoş geldiniz, şeref verdiniz. Dedi.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç; “Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun. İnşallah Ramazan'ın bereketi sofralarımızı da bereketlendirir. İnanıyorum ki; Bu münevver ve mütefekkir kitle, bu müstesna topluluk eğitim meşalesinin yanmasını sağlayacak büyük ve müreffeh Türkiye'nin mimarları olacaktır” dedi.

 

Başkan Urgenç sözlerini; “Toplantının tertibini sağlayarak Kozaklı eğitim çalışanları ile dertlenmemizi sağlayan, Türk Eğitim Sen Kozaklı İlçe başkanımız Mehmet Akif Alan ve ilçe yönetim kurulumuza, sendikamızın bayraktarlığını yapan dava arkadaşlarımıza ayrıca katılımlarınızdan dolayı siz değerli eğitim çalışanlarına teşekkür ederiz” ifadeleri ile bitirdi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.