Başkan Urgenç, ‘Taner Durukan’a teşekkür ederiz

NEVŞEHİR 05.02.2022 - 18:48, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Urgenç, ‘Taner Durukan’a teşekkür ederiz

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Yetkili sendika oldukları Avanos ilçesinde banka promosyon sözleşmesinin imzalandığını Türk Eğitim Sen Avanos ilçe başkanına, ilçe Mem yetkililerine ve ihaleye giren bankalara eğitimciler adına teşekkür ederim dedi.
    Promosyon ihalesi ile ilgili başkan Urgenç; “Yetkili sendika olduğumuz Avanos'ta Banka Promosyon ihalesi sonuçlanmıştır. 3 yıllığına 9.320 TL'ye imzalanmıştır. Tek seferde peşin ve Mart 2022 maaşını takiben 10 gün içinde eğitimcilerin hesaplarına yatırılacaktır. Türk Eğitim Sen Avanos ilçe başkanımız Taner Durukan'a, İlçe komisyonuna ve ihaleye katılan bankalara eğitim çalışanları adına teşekkür ederiz. Bugün imzalanan promosyon anlaşması bugünkü şartlarda imzalanan en yüksek rakamlı promosyon sözleşmesidir. Sendikacılığı İşportacı seviyesine düşürenler, 3.5 Ali’nin temsilcileri, il merkezinde 32 kurumu yaklaşık 500 çalışanı 3 yıl 2.340 TL’ye mahkum eden öngörüsüz ve etkisizler, Avanos ilçemizdeki 3 yıl önceki anlaşmayı paylaşarak güncelleme talep etmiştiniz ya buyurun güncelleme bu şekilde yapılıyor. Lütfen Avanos ilçe başkanımız Taner Durukan’la irtibat kurunuz sizlere her daim ücretsiz sendikacılık dersi vermeye hazırdır dedi.   Başkan Urgenç, Yetkili sendika olduğumuz Üniversitede de yine dönemin en büyük rakamı 10.510 TL ile ihale edilen anlaşmayla arkadaşlarımız promosyonlarını aldılar. Hem toplu sözleşme sürecindeki beceriksizliklerini, hem de Nevşehir merkez ilçedeki öngörüsüzlüklerini karartarak örtbas etmek için yetkili olduğumuz Avanos ve Üniversite promosyon anlaşması üzerinden işportacılık anlayışıyla açıklama yapmak yerine Mart’ta merkez ilçede 32 kurumda yaklaşık 500 çalışana 3 yıllık 2.340 TL’yi bir izah edin. Birde gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz. Farkı kamu çalışanları eğitim çalışanları görmektedir. Toplu sözleşmeyi komedi tiyatroya çevirenler, biz ek zam için, refah payı için, meslek kanunu için eylem yaparken ek protokol yaptık Türkiye Kamu Sen neden eylem yapıyor. Diyerek eylem kırıcılığı yapmak yerine çalışanların mali ve sosyal hakları için mücadele ediniz. Sahi ek protokol nerde? Siz laf üretmeye devam edin biz icraat yapmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin zorda olsa öğreneceksiniz” İfadeleri ile sözlerini bitirdi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Yetkili sendika oldukları Avanos ilçesinde banka promosyon sözleşmesinin imzalandığını Türk Eğitim Sen Avanos ilçe başkanına, ilçe Mem yetkililerine ve ihaleye giren bankalara eğitimciler adına teşekkür ederim dedi.

 

 

Promosyon ihalesi ile ilgili başkan Urgenç; “Yetkili sendika olduğumuz Avanos'ta Banka Promosyon ihalesi sonuçlanmıştır. 3 yıllığına 9.320 TL'ye imzalanmıştır. Tek seferde peşin ve Mart 2022 maaşını takiben 10 gün içinde eğitimcilerin hesaplarına yatırılacaktır. Türk Eğitim Sen Avanos ilçe başkanımız Taner Durukan'a, İlçe komisyonuna ve ihaleye katılan bankalara eğitim çalışanları adına teşekkür ederiz. Bugün imzalanan promosyon anlaşması bugünkü şartlarda imzalanan en yüksek rakamlı promosyon sözleşmesidir. Sendikacılığı İşportacı seviyesine düşürenler, 3.5 Ali’nin temsilcileri, il merkezinde 32 kurumu yaklaşık 500 çalışanı 3 yıl 2.340 TL’ye mahkum eden öngörüsüz ve etkisizler, Avanos ilçemizdeki 3 yıl önceki anlaşmayı paylaşarak güncelleme talep etmiştiniz ya buyurun güncelleme bu şekilde yapılıyor. Lütfen Avanos ilçe başkanımız Taner Durukan’la irtibat kurunuz sizlere her daim ücretsiz sendikacılık dersi vermeye hazırdır dedi.

 

Başkan Urgenç, Yetkili sendika olduğumuz Üniversitede de yine dönemin en büyük rakamı 10.510 TL ile ihale edilen anlaşmayla arkadaşlarımız promosyonlarını aldılar. Hem toplu sözleşme sürecindeki beceriksizliklerini, hem de Nevşehir merkez ilçedeki öngörüsüzlüklerini karartarak örtbas etmek için yetkili olduğumuz Avanos ve Üniversite promosyon anlaşması üzerinden işportacılık anlayışıyla açıklama yapmak yerine Mart’ta merkez ilçede 32 kurumda yaklaşık 500 çalışana 3 yıllık 2.340 TL’yi bir izah edin. Birde gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz. Farkı kamu çalışanları eğitim çalışanları görmektedir. Toplu sözleşmeyi komedi tiyatroya çevirenler, biz ek zam için, refah payı için, meslek kanunu için eylem yaparken ek protokol yaptık Türkiye Kamu Sen neden eylem yapıyor. Diyerek eylem kırıcılığı yapmak yerine çalışanların mali ve sosyal hakları için mücadele ediniz. Sahi ek protokol nerde? Siz laf üretmeye devam edin biz icraat yapmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin zorda olsa öğreneceksiniz” İfadeleri ile sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.