Özgöçmen

CHP Nevşehir’de 30 milletvekili ile çalışma yapacak

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 24.11.2021 - 17:51, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

CHP Nevşehir’de 30 milletvekili ile çalışma yapacak

CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen 30 milletvekili 25 Kasım Perşembe günü Nevşehir’de gün boyu çalışma yapacak.
  CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığında Nevşehir’de 30 milletvekili yarın gün boyu çalışma yapacak. 25 Kasım Perşembe sabahı saat 10.00’da başlayacak basın toplantısında CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve beraberindeki milletvekilleri basın toplantısı düzenlemesinin ardından milletvekilleri köy köy ziyaretlerde bulunacak. Nevşehir il merkezi başta olmak üzere ilçelerde sivil toplum örgütlerini ziyaret edecek olan milletvekilleri daha sonra ise belde ve köy ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile görüşecek.   Gün boyu sürecek olan programın ardından ise CHP heyeti Ankara’ya dönecek.
CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen 30 milletvekili 25 Kasım Perşembe günü Nevşehir’de gün boyu çalışma yapacak.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığında Nevşehir’de 30 milletvekili yarın gün boyu çalışma yapacak. 25 Kasım Perşembe sabahı saat 10.00’da başlayacak basın toplantısında CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve beraberindeki milletvekilleri basın toplantısı düzenlemesinin ardından milletvekilleri köy köy ziyaretlerde bulunacak. Nevşehir il merkezi başta olmak üzere ilçelerde sivil toplum örgütlerini ziyaret edecek olan milletvekilleri daha sonra ise belde ve köy ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile görüşecek.

 

Gün boyu sürecek olan programın ardından ise CHP heyeti Ankara’ya dönecek.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.