Özgöçmen

Müftülük tarafından yapılan yarışmada dereceye girenlere ödülleri takdim edildi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 25.03.2022 - 13:48, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Müftülük tarafından yapılan yarışmada dereceye girenlere ödülleri takdim edildi

“Gençlik Bilgi Yarışması”, “Çanakkale Ruhu” temalı şiir ve “Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet” temalı kompozisyon yazma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri takdim edildi
    NEVŞEHİR(MHA) “Gençlik Bilgi Yarışması”, “Çanakkale Ruhu” temalı şiir ve “Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet” temalı kompozisyon yazma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri takdim edildi.    Nevşehir İl Müftülüğü tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. yılı yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle lise ve ortaokul öğrencileri arasında kompozisyon ve şiir yarışması ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çevrimiçi olarak yapılan Gençlik Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.    Dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, yarışmalara göstermiş oldukları yoğun ilgi ve alakaları için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.    Dereceye giren öğrencilerin listesi şu şekilde;    Ortaokul öğrencileri arası kompozisyon yazma yarışması;    -Özel Altınyıldız Ortaokulundan Meryem Sunar 1. (Birinci)    -Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Ortaokulundan Ceyhun Türker 2. (İkinci)    -Gazi Osman Paşa Ortaokulundan Elif Çekiç 3. (Üçüncü)    Lise öğrencileri arası şiir yazma yarışması;    -Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam-Hatip Lisesinden Ebrar Şayakdokuyan 1. (Birinci)    -Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Neslihan Tanrıverdi 2. (İkinci)    -Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinden Aleyna Tomris 3. (Üçüncü)    Ortaokul öğrencileri arası gençlik bilgi yarışması;    -Derinkuyu İmam-Hatip Ortaokulundan Mustafa Yasir Çötüroğlu 1. (Birinci)    -Özel Kardelen Ortaokulundan Süveyda ÇİFTÇİ 2. (İkinci)    -Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Ortaokulundan Aybüke Uçar 3. (Üçüncü) 
“Gençlik Bilgi Yarışması”, “Çanakkale Ruhu” temalı şiir ve “Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet” temalı kompozisyon yazma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri takdim edildi

 

 

NEVŞEHİR(MHA) “Gençlik Bilgi Yarışması”, “Çanakkale Ruhu” temalı şiir ve “Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet” temalı kompozisyon yazma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri takdim edildi. 

 

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. yılı yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle lise ve ortaokul öğrencileri arasında kompozisyon ve şiir yarışması ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çevrimiçi olarak yapılan Gençlik Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi. 

 

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, yarışmalara göstermiş oldukları yoğun ilgi ve alakaları için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. 

 

Dereceye giren öğrencilerin listesi şu şekilde; 

 

Ortaokul öğrencileri arası kompozisyon yazma yarışması; 

 

-Özel Altınyıldız Ortaokulundan Meryem Sunar 1. (Birinci) 

 

-Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Ortaokulundan Ceyhun Türker 2. (İkinci) 

 

-Gazi Osman Paşa Ortaokulundan Elif Çekiç 3. (Üçüncü) 

 

Lise öğrencileri arası şiir yazma yarışması; 

 

-Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam-Hatip Lisesinden Ebrar Şayakdokuyan 1. (Birinci) 

 

-Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Neslihan Tanrıverdi 2. (İkinci) 

 

-Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinden Aleyna Tomris 3. (Üçüncü) 

 

Ortaokul öğrencileri arası gençlik bilgi yarışması; 

 

-Derinkuyu İmam-Hatip Ortaokulundan Mustafa Yasir Çötüroğlu 1. (Birinci) 

 

-Özel Kardelen Ortaokulundan Süveyda ÇİFTÇİ 2. (İkinci) 

 

-Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Ortaokulundan Aybüke Uçar 3. (Üçüncü) 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.