Özgöçmen

Suriye’de Necmettin Erbakan Okulu tadilatı için bağışlarınızı bekliyor

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 20.07.2022 - 13:44, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Suriye’de Necmettin Erbakan Okulu tadilatı için bağışlarınızı bekliyor

Nevşehir’den Suriye’deki Necmettin Erbakan İlkokulu’na yardım eli
    Suriye’nin İdlib kentindeki güvenli bölgede çocuklara eğitim verilen Necmettin Erbakan İlk ve  Otaokulu, yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlanması amacıyla Nevşehir halkının desteği ile tadilattan geçirilecek. Suriye’de 11 yıldır süren savaşa rağmen, yaşam mücadelesi verdikleri ülkeyi terk etmeyen ve ülkelerine geri dönüş yapan ailelerin çocuklarının eğitim alabilmesini sağlayan okullarda faaliyetler sürüyor. Savaşın acı yüzüyle tanışıp büyüyen çocuklar okullarda eğitim alarak ülkelerinin geleceğini kurtarmak amacıyla çaba harcıyor. Nevşehir Genç İHH Teşkilatı, İdlib’teki Necmettin Erbakan İlk ve  Otaokulu’nu yeni eğitim dönemine hazırlamak için kolları sıvadı. Yaşanan çetin savaş ortamında yıpranan okul binasının boya ve tadilat işlemlerinin yapılması amacıyla başlatılan kampanya dolayısıyla hayırseverlerden destek bekleniyor. Türkiye’nin çeşitli operasyonlarla ülkenin diğer bölgelerine nispeten daha güvenli hale getirilen İdlib’te yüzlerce çocuğun eğitim almasını sağlayacak okulun mazlumların geleceği açısından önemli olduğunu vurgulandığı açıklama ile okulun bakım ve onarımı için yapılacak çalışmalar nedeniyle Nevşehirli hayırseverlerin ayni ve nakdi desteklerinin beklendiği belirtildi. Haydi Nevşehir, mazluma kanat olmak için bir adım daha atalım. Suriye’de savaşa rağmen okumak ve öğrenim görmek isteyen çocukları okullarından mahrum bırakmayalım. Necmettin Erbakan İlk ve  Otaokulu yardımlarınızı bekliyor. Destek vermek veya bilgi almak için İHH Nevşehir’e 0535 932 7125 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Nevşehir’den Suriye’deki Necmettin Erbakan İlkokulu’na yardım eli

 

 

Suriye’nin İdlib kentindeki güvenli bölgede çocuklara eğitim verilen Necmettin Erbakan İlk ve  Otaokulu, yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlanması amacıyla Nevşehir halkının desteği ile tadilattan geçirilecek.

Suriye’de 11 yıldır süren savaşa rağmen, yaşam mücadelesi verdikleri ülkeyi terk etmeyen ve ülkelerine geri dönüş yapan ailelerin çocuklarının eğitim alabilmesini sağlayan okullarda faaliyetler sürüyor.

Savaşın acı yüzüyle tanışıp büyüyen çocuklar okullarda eğitim alarak ülkelerinin geleceğini kurtarmak amacıyla çaba harcıyor.

Nevşehir Genç İHH Teşkilatı, İdlib’teki Necmettin Erbakan İlk ve  Otaokulu’nu yeni eğitim dönemine hazırlamak için kolları sıvadı.

Yaşanan çetin savaş ortamında yıpranan okul binasının boya ve tadilat işlemlerinin yapılması amacıyla başlatılan kampanya dolayısıyla hayırseverlerden destek bekleniyor.

Türkiye’nin çeşitli operasyonlarla ülkenin diğer bölgelerine nispeten daha güvenli hale getirilen İdlib’te yüzlerce çocuğun eğitim almasını sağlayacak okulun mazlumların geleceği açısından önemli olduğunu vurgulandığı açıklama ile okulun bakım ve onarımı için yapılacak çalışmalar nedeniyle Nevşehirli hayırseverlerin ayni ve nakdi desteklerinin beklendiği belirtildi.

Haydi Nevşehir, mazluma kanat olmak için bir adım daha atalım. Suriye’de savaşa rağmen okumak ve öğrenim görmek isteyen çocukları okullarından mahrum bırakmayalım.

Necmettin Erbakan İlk ve  Otaokulu yardımlarınızı bekliyor.

Destek vermek veya bilgi almak için İHH Nevşehir’e 0535 932 7125 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.