Başkan Özmen, ‘Pazar fiyatları mevsim normallerinde’

GÜNCEL 28.02.2022 - 17:33, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Özmen, ‘Pazar fiyatları mevsim normallerinde’

Pazar fiyatları hakkında konuştuğumuz Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, fiyatların mevsim normallerinde olduğunu söyledi.
 NEVŞEHİR (KHA)- Pazar fiyatlarının mevsim normallerinde olduğunu söyleyen Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen sıcaklıkların artmasıyla fiyatların daha da düşmesini beklediklerini söyledi. Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimin pazar fiyatlarını etkileyeceğini düşünmediğini söyleyen Özmen, savaş da olsa ihracatın devam edeceğini söyledi. Başkan Özmen, “Pazar fiyatlarımız şu anda mevsim normalleri doğru yaklaşıyor. Tabii ki havalar çok soğuk olduğundan dolayı bazı sıkıntılar çekildi ama geçen hafta biraz düştü bu hafta biraz daha düşük. Önümüzdeki haftalar hava ne kadar ısınırsa fiyatlarımız o kadar hızlı aşağı inecektir. Şu anda mevsim normallerine doğru yaklaşmaya başladık. Tabi biraz fazlalık var ama geçen haftaki o aşırı soğuklardaki kadar değil   ‘Rusya- Ukrayna krizinin Pazar fiyatlarını etkileyeceğini düşünmüyorum’   Rusya ve Ukrayna bizden sebze-meyve konusunda çok mal çeker. Bu durumda bir problem olacak olursa şu an için değil ithalatta bir sıkıntı olursa bizi etkiler. Rusya malı çekmezse tabii fiyatlar biraz daha düşer. Ama ben zannetmiyorum çünkü bu yenip içilecek ne kadar savaş olsa da Rusya’nın ve Ukrayna’nın kendi içini çok ilgilendiren bir mesele değil. Rusya’ya ihracatın devam edeceğini düşünüyorum. Çok fazla bir etkisi olacağını düşünmüyorum şimdilik” ifadelerinde bulundu.
Pazar fiyatları hakkında konuştuğumuz Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, fiyatların mevsim normallerinde olduğunu söyledi.




 NEVŞEHİR (KHA)- Pazar fiyatlarının mevsim normallerinde olduğunu söyleyen Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen sıcaklıkların artmasıyla fiyatların daha da düşmesini beklediklerini söyledi. Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimin pazar fiyatlarını etkileyeceğini düşünmediğini söyleyen Özmen, savaş da olsa ihracatın devam edeceğini söyledi. Başkan Özmen, “Pazar fiyatlarımız şu anda mevsim normalleri doğru yaklaşıyor. Tabii ki havalar çok soğuk olduğundan dolayı bazı sıkıntılar çekildi ama geçen hafta biraz düştü bu hafta biraz daha düşük. Önümüzdeki haftalar hava ne kadar ısınırsa fiyatlarımız o kadar hızlı aşağı inecektir. Şu anda mevsim normallerine doğru yaklaşmaya başladık. Tabi biraz fazlalık var ama geçen haftaki o aşırı soğuklardaki kadar değil

 

‘Rusya- Ukrayna krizinin Pazar fiyatlarını etkileyeceğini düşünmüyorum’

 

Rusya ve Ukrayna bizden sebze-meyve konusunda çok mal çeker. Bu durumda bir problem olacak olursa şu an için değil ithalatta bir sıkıntı olursa bizi etkiler. Rusya malı çekmezse tabii fiyatlar biraz daha düşer. Ama ben zannetmiyorum çünkü bu yenip içilecek ne kadar savaş olsa da Rusya’nın ve Ukrayna’nın kendi içini çok ilgilendiren bir mesele değil. Rusya’ya ihracatın devam edeceğini düşünüyorum. Çok fazla bir etkisi olacağını düşünmüyorum şimdilik” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.