Avanos Yurdunda bilgilendirme etkinliği düzenlendi

İLÇELER 25.12.2021 - 12:14, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Avanos Yurdunda bilgilendirme etkinliği düzenlendi

Etkinliğe Avanos Kaymakamı Olgun Öner ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Etkinliğe Avanos Kaymakamı Olgun Öner ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir katıldı.    İl Müdürü Özdemir’in öğrencilere sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra tesislerin 7 gün 24 saat vatandaşların ve tüm paydaşların emrinde olduğunu belirterek başta gençler olmak üzere bütün vatandaşları bu tesisleri kullanmaya ve spor yapmaya davet etti. Akabinde etkinlik gençlik liderlerimizin tanıtımı ile devam edildi.    Kaymakam Öner’in öğrencilere “Değerli arkadaşlar hepinize teşekkür ediyor hayırlı akşamlar diliyorum. İl Müdürümüz sizlere detaylı bir şekilde paylaştı inşallah bu faaliyetlerimizi bu birlikteliğimizi bir araya gelmenizi bundan sonraki süreçte de devam ettireceğiz. Bazen birebir sohbet havasında olacak bazen eğlence havasında olacak” dedi.    Uyum programı kapsamında öğrencilerle tanışma, kaynaşma ve bilgilendirmenin yanı sıra moral, motivasyon ve kaynaşma kapsamında yaş pasta kesimi, çiğköfte ikramı ve gençlik merkezi müzik eğitmenimiz Ufuk Utku Avşar tarafından canlı müzik dinletisi gerçekleştirildi. Sıra gecesi tadında düzenlenen etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi.
Etkinliğe Avanos Kaymakamı Olgun Öner ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Etkinliğe Avanos Kaymakamı Olgun Öner ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir katıldı. 

 

İl Müdürü Özdemir’in öğrencilere sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra tesislerin 7 gün 24 saat vatandaşların ve tüm paydaşların emrinde olduğunu belirterek başta gençler olmak üzere bütün vatandaşları bu tesisleri kullanmaya ve spor yapmaya davet etti. Akabinde etkinlik gençlik liderlerimizin tanıtımı ile devam edildi. 

 

Kaymakam Öner’in öğrencilere “Değerli arkadaşlar hepinize teşekkür ediyor hayırlı akşamlar diliyorum. İl Müdürümüz sizlere detaylı bir şekilde paylaştı inşallah bu faaliyetlerimizi bu birlikteliğimizi bir araya gelmenizi bundan sonraki süreçte de devam ettireceğiz. Bazen birebir sohbet havasında olacak bazen eğlence havasında olacak” dedi. 

 

Uyum programı kapsamında öğrencilerle tanışma, kaynaşma ve bilgilendirmenin yanı sıra moral, motivasyon ve kaynaşma kapsamında yaş pasta kesimi, çiğköfte ikramı ve gençlik merkezi müzik eğitmenimiz Ufuk Utku Avşar tarafından canlı müzik dinletisi gerçekleştirildi. Sıra gecesi tadında düzenlenen etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.