Usta öğreticilere ve kursiyerlere eğitim

EĞİTİM 08.06.2022 - 11:38, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Usta öğreticilere ve kursiyerlere eğitim

Şehit Onbaşı Muhammet Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde usta öğreticilere yönelik eğitim çalışmaları sürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Şehit Onbaşı Muhammet Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde usta öğreticilere yönelik eğitim çalışmaları sürüyor.   Usta öğreticilere, eğitimsel gelişimlerini sağlamak amacıyla öğrenme kuramları, öğrenme stratejileri, öğretim yöntemleri, öğretim teknikleri, yetişkin eğitimi hakkında sunum ve etkinlik dolu bir çalışma yapıldı.  Bu arada Halk eğitimi merkezi kursiyerlerine e-devlet hizmetlerinin kullanımı hakkında bilgilendirme ve uygulama içeren bir sunum yapıldı.  
Şehit Onbaşı Muhammet Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde usta öğreticilere yönelik eğitim çalışmaları sürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Şehit Onbaşı Muhammet Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde usta öğreticilere yönelik eğitim çalışmaları sürüyor.  

Usta öğreticilere, eğitimsel gelişimlerini sağlamak amacıyla öğrenme kuramları, öğrenme stratejileri, öğretim yöntemleri, öğretim teknikleri, yetişkin eğitimi hakkında sunum ve etkinlik dolu bir çalışma yapıldı. 

Bu arada Halk eğitimi merkezi kursiyerlerine e-devlet hizmetlerinin kullanımı hakkında bilgilendirme ve uygulama içeren bir sunum yapıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.