Tarım Kredi'den üreticilere yapılandırma imkanı

İLÇELER 03.03.2022 - 12:56, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Tarım Kredi'den üreticilere yapılandırma imkanı

Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığından yapılan açıklamada Tarım Kredi Kooperatiflerinin üreticilere sunduğu borç yapılandırma imkanıyla ilgili bilgiler verildi.
    NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığından yapılan açıklamada Tarım Kredi Kooperatiflerinin üreticilere sunduğu borç yapılandırma imkanıyla ilgili bilgiler verildi.     Açıklamada; "31.12.2020 tarihi ve öncesi vadeli kredi borcu bulunan ortaklarımıza defaten ödeme veya taksitlendirme suretiyle yapılandırma imkânı sağlanmıştır.    31.12.2020 ve daha eski vadeli borcu bulunan ortaklarımız, 30.09.2022 tarihine kadar başvurmaları halinde, aşağıda ayrıntıları yer alan yapılandırmadan taksitlendirme veya defaten ödeme suretiyle yararlandırılacaktır.   
Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığından yapılan açıklamada Tarım Kredi Kooperatiflerinin üreticilere sunduğu borç yapılandırma imkanıyla ilgili bilgiler verildi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığından yapılan açıklamada Tarım Kredi Kooperatiflerinin üreticilere sunduğu borç yapılandırma imkanıyla ilgili bilgiler verildi.  

 

Açıklamada; "31.12.2020 tarihi ve öncesi vadeli kredi borcu bulunan ortaklarımıza defaten ödeme veya taksitlendirme suretiyle yapılandırma imkânı sağlanmıştır. 

 

31.12.2020 ve daha eski vadeli borcu bulunan ortaklarımız, 30.09.2022 tarihine kadar başvurmaları halinde, aşağıda ayrıntıları yer alan yapılandırmadan taksitlendirme veya defaten ödeme suretiyle yararlandırılacaktır. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.