TÜRES Yönetimi, Başkan Savran’ı ziyaret etti

NEVŞEHİR 16.03.2022 - 20:00, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

TÜRES Yönetimi, Başkan Savran’ı ziyaret etti

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) İl Başkanı Mustafa Çiçekli ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret etti.
  TÜRES İl Başkanı Mustafa Çiçekli başkanlığında TÜRES yönetimi Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. TÜRES İl Başkanı Mustafa Çiçekli, Belediye Başkanı Savran’a dernek olarak çalışmalarını anlatırken henüz yeni bir yapılanma içerisinde olduklarını ve her geçen gün büyümeye devam ettiklerini ifade etti.   Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ise ziyaretlerinden dolayı TÜRES İl Başkanı Mustafa Çiçekli’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.  
Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) İl Başkanı Mustafa Çiçekli ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret etti.

 

TÜRES İl Başkanı Mustafa Çiçekli başkanlığında TÜRES yönetimi Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. TÜRES İl Başkanı Mustafa Çiçekli, Belediye Başkanı Savran’a dernek olarak çalışmalarını anlatırken henüz yeni bir yapılanma içerisinde olduklarını ve her geçen gün büyümeye devam ettiklerini ifade etti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ise ziyaretlerinden dolayı TÜRES İl Başkanı Mustafa Çiçekli’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.