Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğünden Eğitim Çalıştayı

EĞİTİM 03.02.2022 - 15:02, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğünden Eğitim Çalıştayı

Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Nevşehir’de eğitimde aldığı yolda yeni rotasını belirlemek amacıyla bir eğitim çalıştayı hazırlığı yapıyor.
     Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Nevşehir’de eğitimde aldığı yolda yeni rotasını belirlemek amacıyla bir eğitim çalıştayı hazırlığı yapıyor. “Eğitimde Yeni Rotamız: Mutlu Çocuklar” adı verilen çalıştay 10-11 Şubat tarihlerinde Ahiler Kalkınma 10-11 Şubat tarihlerinde Ahiler Kalkınma Ajansı’nda yapılacak. Çalıştayda öğretmenler, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden ve Kapadokya Üniversitesinden akademisyenler, sendika temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve diğer paydaşlar yer alacak. Çalıştay öncesinde Nevşehir’deki tüm öğretmenlere eğitime dair sorunları tespit etmeye yönelik bir anket uygulandı. Bu anketin sonuçlarına göre ortaya konulan sorunlara çalıştayda oluşturulan gruplarda çözümler üretilecek. Çalıştaydan çıkan sonuçlar bir kitap haline getirilerek ilimizdeki tüm okullara ulaştırılacak. Bu sayede ilimizin tamamında eğitimin kalitesini artıracak faaliyetler eş zamanlı olarak uygulanmış olacak. Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat konuya ilişkin “Eğitim meşalemizi birlikte taşımaya başladığımız Nevşehirimizde göreve geldiğimiz ilk günden bu yana belirttiğimiz gibi birlikte alacağımız kararları birlikte uygulayacağız. Bu amaçla çıktığımız yolda yeni eğitim rotamızı belirlemeye yönelik gerçekleştireceğimiz ve eğitim sorunlarını birlikte tespit edip çözüm üreteceğimiz eğitim çalıştayımız için hazırlıklarımız devam ediyor. Çalıştayımızda öğretmenlerimiz, akademisyenlerimiz, sendika temsilcilerimiz ve diğer tüm paydaşlarımızla bir araya gelip ilimizin eğitimde layık olduğu yere gelmesi için neler yapabileceğimizi konuşup yol haritamızı belirleyeceğiz. Gerçekleştireceğimiz çalıştayımıza katkı sunan tüm eğitim camiamıza ve paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, çalıştayımızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum” İfadelerini kullandı.  
Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Nevşehir’de eğitimde aldığı yolda yeni rotasını belirlemek amacıyla bir eğitim çalıştayı hazırlığı yapıyor.
 

 

 Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Nevşehir’de eğitimde aldığı yolda yeni rotasını belirlemek amacıyla bir eğitim çalıştayı hazırlığı yapıyor. “Eğitimde Yeni Rotamız: Mutlu Çocuklar” adı verilen çalıştay 10-11 Şubat tarihlerinde Ahiler Kalkınma 10-11 Şubat tarihlerinde Ahiler Kalkınma Ajansı’nda yapılacak. Çalıştayda öğretmenler, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden ve Kapadokya Üniversitesinden akademisyenler, sendika temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve diğer paydaşlar yer alacak.

Çalıştay öncesinde Nevşehir’deki tüm öğretmenlere eğitime dair sorunları tespit etmeye yönelik bir anket uygulandı. Bu anketin sonuçlarına göre ortaya konulan sorunlara çalıştayda oluşturulan gruplarda çözümler üretilecek. Çalıştaydan çıkan sonuçlar bir kitap haline getirilerek ilimizdeki tüm okullara ulaştırılacak. Bu sayede ilimizin tamamında eğitimin kalitesini artıracak faaliyetler eş zamanlı olarak uygulanmış olacak.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat konuya ilişkin “Eğitim meşalemizi birlikte taşımaya başladığımız Nevşehirimizde göreve geldiğimiz ilk günden bu yana belirttiğimiz gibi birlikte alacağımız kararları birlikte uygulayacağız. Bu amaçla çıktığımız yolda yeni eğitim rotamızı belirlemeye yönelik gerçekleştireceğimiz ve eğitim sorunlarını birlikte tespit edip çözüm üreteceğimiz eğitim çalıştayımız için hazırlıklarımız devam ediyor. Çalıştayımızda öğretmenlerimiz, akademisyenlerimiz, sendika temsilcilerimiz ve diğer tüm paydaşlarımızla bir araya gelip ilimizin eğitimde layık olduğu yere gelmesi için neler yapabileceğimizi konuşup yol haritamızı belirleyeceğiz. Gerçekleştireceğimiz çalıştayımıza katkı sunan tüm eğitim camiamıza ve paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, çalıştayımızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum” İfadelerini kullandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.