Ürgüpspor moral kahvaltına bir araya geldi

SAĞLIK 24.03.2022 - 13:17, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ürgüpspor moral kahvaltına bir araya geldi

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor, hafta sonunda oynanacak olan Suvermez Kapadokyaspor maçı öncesinde moral kahvaltısında bir araya geldi.
    Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 3.Grup’ta yer alan Ürgüpspor, 16. haftada oynayacağı maçı öncesi Dinler Grup İşletmesi Kayakapı Premium Caves Otelde düzenlenen moral ve motivasyon kahvaltısında bir araya geldi.   Kahvaltıya Ürgüpspor As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Dinler, Kayakapı Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Çökek, Teknik Direktör Mahmut Sami Akyüz, yardımcı antrenör Mücahit Demir, futbolcular ve basın mensupları katıldı.    27 Mart Pazar günü Ürgüp İlçe Stadında Ürgüpspor ile Suvermez Kapadokyaspor Nevşehir derbisinde karşı karşıya gelecek.   Dinler, “3 puan ile ayrılacağımıza inanıyorum”   Ürgüpspor As Başkanı Mehmet Dinler,taraftarın desteğini alarak hafta sonu sahadan 3 puan ile ayrılacaklarına inandıklarını belirterek, “16. haftaya kadar, güzel futbol ve iyi puanlarla bu aşamaya kadar geldik. Bu hafta Nevşehir ili için derbi müsabakası olacak. Taraftarımızın desteği ile sahadan 3 puan ile ayrılacağımıza inanıyorum. Bugün moral ve motivasyon kahvaltımızı yaptık. Gördüğünüz gibi takımımızdaki ahenk, moral ve keyif  üst  safhada. Her iki takımda başarılar dilerim. Umarım galip gelen sarı-siyahlı takımımızı Ürgüpspor olur” dedi.   Teknik Direktör Akyüz, “Ürgüp çok daha iyi yerleri hak ediyor”   Ürgüp’ün çok daha iyi yerleri hak ettiğini ve bunu da tüketmeden üreterek başarmak istediğini belirten Ürgüpspor Teknik Direktörü Mahmut Sami Akyüz, “Sezon başından beri Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 3. Grupta, biz Ürgüpspor Kulübü olarak ve Suvemermez Kapadokyaspor ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini verdik. Şuanda da ilk 4 içerisinde ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bu hafta maalesef statü gereği kazanan takımın ligde kalacağı çok önemli bir maç. Son 4 haftadır kazanan ve son 3 maçtır gol yemeyen ve son haftalarda güzel işler yapan bir Ürgüpspor olarak girmek bu maç öncesi motivasyonumuzu artıran ve oyunumuzu güzelleştiren bir durum.  Bugün böyle bir etkinlikte Kayakapı Otel’de Yakup bey ve Mehmet Dinler’in sponsorluğunda böyle bir maç öncesi moral, motivasyon kahvaltısında bir araya gelmek bizi ekstra motive etti. Her zaman söylüyorum Ürgüp çok daha iyi yerleri hak ediyor, ama üreterek tüketmeden. İnşallah bu haftada hem Ürgüp seyircisi hem yönetimimiz, hem de futbol takımı olarak biz Ürgüp’e yakışanı yapacağımızdan hiç şüphem yok. İnşallah centilmence, hak edenin kazandığı ve Nevşehir’e yakışan güzel bir derbi olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor, hafta sonunda oynanacak olan Suvermez Kapadokyaspor maçı öncesinde moral kahvaltısında bir araya geldi.

 

 

Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 3.Grup’ta yer alan Ürgüpspor, 16. haftada oynayacağı maçı öncesi Dinler Grup İşletmesi Kayakapı Premium Caves Otelde düzenlenen moral ve motivasyon kahvaltısında bir araya geldi.

 

Kahvaltıya Ürgüpspor As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Dinler, Kayakapı Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Çökek, Teknik Direktör Mahmut Sami Akyüz, yardımcı antrenör Mücahit Demir, futbolcular ve basın mensupları katıldı.

 

 27 Mart Pazar günü Ürgüp İlçe Stadında Ürgüpspor ile Suvermez Kapadokyaspor Nevşehir derbisinde karşı karşıya gelecek.

 

Dinler, “3 puan ile ayrılacağımıza inanıyorum”

 

Ürgüpspor As Başkanı Mehmet Dinler,taraftarın desteğini alarak hafta sonu sahadan 3 puan ile ayrılacaklarına inandıklarını belirterek, “16. haftaya kadar, güzel futbol ve iyi puanlarla bu aşamaya kadar geldik. Bu hafta Nevşehir ili için derbi müsabakası olacak. Taraftarımızın desteği ile sahadan 3 puan ile ayrılacağımıza inanıyorum. Bugün moral ve motivasyon kahvaltımızı yaptık. Gördüğünüz gibi takımımızdaki ahenk, moral ve keyif  üst  safhada. Her iki takımda başarılar dilerim. Umarım galip gelen sarı-siyahlı takımımızı Ürgüpspor olur” dedi.

 

Teknik Direktör Akyüz, “Ürgüp çok daha iyi yerleri hak ediyor”

 

Ürgüp’ün çok daha iyi yerleri hak ettiğini ve bunu da tüketmeden üreterek başarmak istediğini belirten Ürgüpspor Teknik Direktörü Mahmut Sami Akyüz, “Sezon başından beri Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 3. Grupta, biz Ürgüpspor Kulübü olarak ve Suvemermez Kapadokyaspor ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini verdik. Şuanda da ilk 4 içerisinde ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bu hafta maalesef statü gereği kazanan takımın ligde kalacağı çok önemli bir maç. Son 4 haftadır kazanan ve son 3 maçtır gol yemeyen ve son haftalarda güzel işler yapan bir Ürgüpspor olarak girmek bu maç öncesi motivasyonumuzu artıran ve oyunumuzu güzelleştiren bir durum.  Bugün böyle bir etkinlikte Kayakapı Otel’de Yakup bey ve Mehmet Dinler’in sponsorluğunda böyle bir maç öncesi moral, motivasyon kahvaltısında bir araya gelmek bizi ekstra motive etti. Her zaman söylüyorum Ürgüp çok daha iyi yerleri hak ediyor, ama üreterek tüketmeden. İnşallah bu haftada hem Ürgüp seyircisi hem yönetimimiz, hem de futbol takımı olarak biz Ürgüp’e yakışanı yapacağımızdan hiç şüphem yok. İnşallah centilmence, hak edenin kazandığı ve Nevşehir’e yakışan güzel bir derbi olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.