Vali Becel’in Anadolu Ajansı 102. Kuruluş Yılı Mesajı

NEVŞEHİR 06.04.2022 - 13:21, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Vali Becel’in Anadolu Ajansı 102. Kuruluş Yılı Mesajı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Anadolu Ajansı’nın 102. Kuruluş Yılı sebebi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
    Vali Becel mesajında; “Kurtuluş Savaşı’ndaki haklı mücadelemizin dünyaya duyurulması, halkımızın bilgilendirilmesine yönelik doğru ve yansız haberciliğe duyulan ihtiyaç nedeniyle 6 Nisan 1920 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Anadolu Ajansı, habercilik alanında 102 yıldır daima öncü bir kuruluş ve güvenilir bir haber kaynağı olmuştur.   Kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan, halkın doğru bilgilerle aydınlatılması konusunda hizmet kalitesinden ödün vermeyen Anadolu Ajansı, geçmişte olduğu gibi bugün de yurtiçinde ve yurtdışındaki yaygın haber ağıyla Türk basınının en önemli bilgi kaynağıdır.   Bu duygu ve düşüncelerle Anadolu Ajansının 102. yıl dönümünü kutluyor, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında görev yapan bütün personelini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Anadolu Ajansı’nın 102. Kuruluş Yılı sebebi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

Vali Becel mesajında;

“Kurtuluş Savaşı’ndaki haklı mücadelemizin dünyaya duyurulması, halkımızın bilgilendirilmesine yönelik doğru ve yansız haberciliğe duyulan ihtiyaç nedeniyle 6 Nisan 1920 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Anadolu Ajansı, habercilik alanında 102 yıldır daima öncü bir kuruluş ve güvenilir bir haber kaynağı olmuştur.

 

Kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan, halkın doğru bilgilerle aydınlatılması konusunda hizmet kalitesinden ödün vermeyen Anadolu Ajansı, geçmişte olduğu gibi bugün de yurtiçinde ve yurtdışındaki yaygın haber ağıyla Türk basınının en önemli bilgi kaynağıdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Anadolu Ajansının 102. yıl dönümünü kutluyor, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında görev yapan bütün personelini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.