Nevşehir Belediyespor deplasmanda Kelkit’i 2-0 mağlup etti

SPOR 11.09.2022 - 20:45, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Belediyespor deplasmanda Kelkit’i 2-0 mağlup etti

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Kelkit Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.
    TFF 3.Lig 1.Grup 2.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor deplasmanda Kelkit Belediyespor ile karşılaştı. Maçın ilk düdüğünden itibaren Kelkit Belediyespor karşısında üstün bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor ilk yarının uzatma dakikalarında Batuhan’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi.  Karşılaşmanın ikinci yarısında henüz 50.dakikasında ev sahibi ekip Kelkit Belediyespor takımında Berşan Yavuzay kırmızı kart ile oyundan atılırken 51.dakikada Nevşehir Belediyespor Serdar Ümit Deniz’in kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor, Kelkit Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Kelkit Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.

 

 

TFF 3.Lig 1.Grup 2.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor deplasmanda Kelkit Belediyespor ile karşılaştı. Maçın ilk düdüğünden itibaren Kelkit Belediyespor karşısında üstün bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor ilk yarının uzatma dakikalarında Batuhan’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. 
Karşılaşmanın ikinci yarısında henüz 50.dakikasında ev sahibi ekip Kelkit Belediyespor takımında Berşan Yavuzay kırmızı kart ile oyundan atılırken 51.dakikada Nevşehir Belediyespor Serdar Ümit Deniz’in kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor, Kelkit Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.