Özgöçmen

30 Ağustos İlkokulu’ndan örnek proje ‘Ortak Dilimiz Oyun’

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
GÜNCEL 03.03.2022 - 14:14, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

30 Ağustos İlkokulu’ndan örnek proje ‘Ortak Dilimiz Oyun’

Çocukların, öğrencilerin odalarına kapanıp saatlerce bilgisayar ve telefonla vakit geçirdiği, oyunlarını sanal arkadaşlarla oynadığı ve yalnızlaştığı bir çağda 30 Ağustos İlkokulu’ndan örnek olacak bir proje.
    30 Ağustos İlkokulu, “Aslında onların bu yaşlarında dışarıda arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirme, eğlenme, işbirliğini, paylaşmayı öğrenme ve kendini geliştirme zamanı değil mi?   "Ortak Dilimiz Oyun" projemizde tam da bunu amaçlıyoruz. Bizim, anne ve babalarımızın hatta dede ve ninelerimizin saatlerce oynadığı, oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamadığı ve sonunda eve mutlu döndüğü oyunları öğrencilerimize öğretmek istiyoruz. Aynı zamanda onların da en az bizler kadar eğlenmesini ve birçok olumlu davranışı oyunla öğrenmesini sağlamayı hedefliyoruz.   Projemizde Nevşehir’de 30 Ağustos İlkokulu, Ersular İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Çat İlkokulu, güzel ülkemizin diğer bölgelerinden 6 okulumuz ve Azerbaycan’dan 1 okulumuz olmak üzere 11 farklı okul 11 farklı oyunu ilk etapta 100 ve sonrasında binlerce öğrenciye ve çocuğa öğretmek için yola çıktık, biz hazırız. Var mısınız bizimle bu oyunları oynamaya?”  
Çocukların, öğrencilerin odalarına kapanıp saatlerce bilgisayar ve telefonla vakit geçirdiği, oyunlarını sanal arkadaşlarla oynadığı ve yalnızlaştığı bir çağda 30 Ağustos İlkokulu’ndan örnek olacak bir proje.

 

 

30 Ağustos İlkokulu, “Aslında onların bu yaşlarında dışarıda arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirme, eğlenme, işbirliğini, paylaşmayı öğrenme ve kendini geliştirme zamanı değil mi?

 

"Ortak Dilimiz Oyun" projemizde tam da bunu amaçlıyoruz. Bizim, anne ve babalarımızın hatta dede ve ninelerimizin saatlerce oynadığı, oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamadığı ve sonunda eve mutlu döndüğü oyunları öğrencilerimize öğretmek istiyoruz. Aynı zamanda onların da en az bizler kadar eğlenmesini ve birçok olumlu davranışı oyunla öğrenmesini sağlamayı hedefliyoruz.

 

Projemizde Nevşehir’de 30 Ağustos İlkokulu, Ersular İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Çat İlkokulu, güzel ülkemizin diğer bölgelerinden 6 okulumuz ve Azerbaycan’dan 1 okulumuz olmak üzere 11 farklı okul 11 farklı oyunu ilk etapta 100 ve sonrasında binlerce öğrenciye ve çocuğa öğretmek için yola çıktık, biz hazırız. Var mısınız bizimle bu oyunları oynamaya?”

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.