Görsel sanatlar ve müzik alanlarına öğretmen atanacak

EĞİTİM 21.10.2021 - 17:53, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Görsel sanatlar ve müzik alanlarına öğretmen atanacak

Görsel sanatlar ve müzik alanlarına öğretmen atanacak
  NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada Güzel Sanatlar Lisesi Görsel Sanatlar ve Müzik alanlarına öğretmen seçimi ve atamasının yapılacağı bildirildi.    Merkez Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesinde 1'er öğretmen ihtiyacı bulunan Görsel Sanatlar, Müzik (Viyola) ve Müzik (Flüt) alanlarına ilgi Yönetmeliğin 33.maddesi hükümlerince başvuru tarihinin ilk günü itibariyle geçmişe dönük 5 yıl içerisinde görev yapanlar arasından yeniden atama kapsamında, bu şekilde ihtiyacın giderilememesi durumunda ise ilgi Yönetmeliğin 34. maddesine göre değerlendirme ve uygulama sınavı ile öğretmen ataması yapılacak.    Bu bağlamda; Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 33.maddesi hükümlerince yapılacak olan yeniden atama işlemi;   Başvuru tarihinin ilk günü itibariyle geçmişe dönük beş yıl içerisinde güzel sanatlar lisesinde görsel sanatlar veya müzik alanında görev yapanlardan Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesine atanmak isteyen görsel sanatlar ve müzik öğretmenlerin ekte yer alan yeniden atama başvuru formunu doldurarak ekine hizmet cetvellerini eklemeleri ve süresi içerisinde Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları (Atama) Şubesine teslim etmeleri gerekmektedir.   Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 34.maddesi hükümlerince yapılacak olan değerlendirme ve uygulama sınavı ile atama işlemi;   Başvurunun son günü itibariyle Bakanlık kadrolarında kadrolu görsel sanatlar ve müzik öğretmenlerinden Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesine atanmak isteyen ve en az 3 yıl öğretmenlik hizmeti bulunan öğretmenlerin ekte yer alan ilk defa atama başvuru formunu doldurarak ekine Değerlendirme Formu ve formda yer alan bilgilere ilişkin belgeleri de ekleyerek süresi içerisinde Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları (Atama) Şubesine teslim etmeleri gerekmektedir.   Adaylar arasında Ek-5 Değerlendirme Formu üzerinden yapılan değerlendirme sonucu en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının üç katı aday uygulama sınavına alınacak olup son sıradaki adayla aynı puana sahip olan adaylar da uygulama sınavına alınacaktır.   Uygulama sınavına alınan adaylar komisyon tarafından Ek-6 Uygulama Sınav Formunda yer alan konular ve puanlar üzerinden ayrı ayrı değerlendirilecek olup Uygulama sınavında 60 ve üzerinde puan alanlar başarılı sayılacaktır.   Atamaya esas puanlar Ek-5 te yer alan form üzerinden aldıkları puan ile uygulama sınavından aldıkları Ek-6 puanın aritmetik ortalaması alınarak belirlenecektir. Adayların puanlarının eşitliği halinde sırasıyla Ek-5 te yer alan değerlendirme puanı fazla olan,  Ek-6 uygulama sınavı puanı fazla olan ve öğretmenlikteki hizmet süresi fazla olan adayın ataması yapılacaktır. Eşitliğin devamı halinde atanacak aday kura ile belirlenecek.
Görsel sanatlar ve müzik alanlarına öğretmen atanacak

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada Güzel Sanatlar Lisesi Görsel Sanatlar ve Müzik alanlarına öğretmen seçimi ve atamasının yapılacağı bildirildi. 

 

Merkez Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesinde 1'er öğretmen ihtiyacı bulunan Görsel Sanatlar, Müzik (Viyola) ve Müzik (Flüt) alanlarına ilgi Yönetmeliğin 33.maddesi hükümlerince başvuru tarihinin ilk günü itibariyle geçmişe dönük 5 yıl içerisinde görev yapanlar arasından yeniden atama kapsamında, bu şekilde ihtiyacın giderilememesi durumunda ise ilgi Yönetmeliğin 34. maddesine göre değerlendirme ve uygulama sınavı ile öğretmen ataması yapılacak. 

 

Bu bağlamda; Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 33.maddesi hükümlerince yapılacak olan yeniden atama işlemi;

 

Başvuru tarihinin ilk günü itibariyle geçmişe dönük beş yıl içerisinde güzel sanatlar lisesinde görsel sanatlar veya müzik alanında görev yapanlardan Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesine atanmak isteyen görsel sanatlar ve müzik öğretmenlerin ekte yer alan yeniden atama başvuru formunu doldurarak ekine hizmet cetvellerini eklemeleri ve süresi içerisinde Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları (Atama) Şubesine teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 34.maddesi hükümlerince yapılacak olan değerlendirme ve uygulama sınavı ile atama işlemi;

 

Başvurunun son günü itibariyle Bakanlık kadrolarında kadrolu görsel sanatlar ve müzik öğretmenlerinden Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesine atanmak isteyen ve en az 3 yıl öğretmenlik hizmeti bulunan öğretmenlerin ekte yer alan ilk defa atama başvuru formunu doldurarak ekine Değerlendirme Formu ve formda yer alan bilgilere ilişkin belgeleri de ekleyerek süresi içerisinde Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları (Atama) Şubesine teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Adaylar arasında Ek-5 Değerlendirme Formu üzerinden yapılan değerlendirme sonucu en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının üç katı aday uygulama sınavına alınacak olup son sıradaki adayla aynı puana sahip olan adaylar da uygulama sınavına alınacaktır.

 

Uygulama sınavına alınan adaylar komisyon tarafından Ek-6 Uygulama Sınav Formunda yer alan konular ve puanlar üzerinden ayrı ayrı değerlendirilecek olup Uygulama sınavında 60 ve üzerinde puan alanlar başarılı sayılacaktır.

 

Atamaya esas puanlar Ek-5 te yer alan form üzerinden aldıkları puan ile uygulama sınavından aldıkları Ek-6 puanın aritmetik ortalaması alınarak belirlenecektir. Adayların puanlarının eşitliği halinde sırasıyla Ek-5 te yer alan değerlendirme puanı fazla olan,  Ek-6 uygulama sınavı puanı fazla olan ve öğretmenlikteki hizmet süresi fazla olan adayın ataması yapılacaktır. Eşitliğin devamı halinde atanacak aday kura ile belirlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.