Ürgüp'te engelli aracı ile zamanında hastaneye ulaştırılan engelli vatandaş sağlığına kavuştu

BELEDİYELER 27.01.2022 - 11:58, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ürgüp'te engelli aracı ile zamanında hastaneye ulaştırılan engelli vatandaş sağlığına kavuştu

Ürgüp’te yaşayan Hamza Kardaş isimli engelli vatandaş, yoğun kar yağışının etkili olduğu gün kalp rahatsızlığı geçirdi. Acilen Kayseri’ye gitmesi gereken Kardaş Ürgüp Belediyesi’ne ulaştı.
   Ürgüp’te yaşayan Hamza Kardaş isimli engelli vatandaş, yoğun kar yağışının etkili olduğu gün kalp rahatsızlığı geçirdi. Acilen Kayseri’ye gitmesi gereken Kardaş Ürgüp Belediyesi’ne ulaştı.   Ürgüp Belediyesi’nin engelli taşıma aracı ile Kayseri’ye götürülerek anjio yapılan Hamza Kardaş, tedavisinin tamamlanmasının ardından Ürgüp’teki evine getirildi.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e çok teşekkür ettiğini ifade eden Kardaş, “Kalp krizi geçirmişim, bilemiyordum. Ani bir rahatsızlıkla Kayseri’ye gitmem gerekiyordu. Engelli taşıma aracımız sayesinde Kayseri’ye  zamanında gittim. Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek, minnettar olsak az” dedi.   Kayseri’de özel bir hastanede tedavisi tamamlanan ve sağlık durumu iyi olan Hamza Kardaş, Ürgüp  Kavaklıönü mahallesindeki evine getirildi.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Sosyal belediyeciliğimizin gereği olarak engelli aracımızı hazır hale getirmiştik. Hepimiz birer engelli adayıyız, keşke ihtiyaç olmasa ama zor günler de hayatın bir parçası. Hamza abimiz de karın yoğun  yağdığı bir anda rahatsızlanmış, bize ulaştı, hemen arkadaşları görevlendirdim. Zamanında müdahale ile kısa zamanda sağlığına kavuştu. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, her zaman vatandaşlarımızın hizmetinde olduğumuzu yineliyorum” dedi.  
Ürgüp’te yaşayan Hamza Kardaş isimli engelli vatandaş, yoğun kar yağışının etkili olduğu gün kalp rahatsızlığı geçirdi. Acilen Kayseri’ye gitmesi gereken Kardaş Ürgüp Belediyesi’ne ulaştı.
 

 Ürgüp’te yaşayan Hamza Kardaş isimli engelli vatandaş, yoğun kar yağışının etkili olduğu gün kalp rahatsızlığı geçirdi. Acilen Kayseri’ye gitmesi gereken Kardaş Ürgüp Belediyesi’ne ulaştı.

 

Ürgüp Belediyesi’nin engelli taşıma aracı ile Kayseri’ye götürülerek anjio yapılan Hamza Kardaş, tedavisinin tamamlanmasının ardından Ürgüp’teki evine getirildi.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e çok teşekkür ettiğini ifade eden Kardaş, “Kalp krizi geçirmişim, bilemiyordum. Ani bir rahatsızlıkla Kayseri’ye gitmem gerekiyordu. Engelli taşıma aracımız sayesinde Kayseri’ye  zamanında gittim. Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek, minnettar olsak az” dedi.

 

Kayseri’de özel bir hastanede tedavisi tamamlanan ve sağlık durumu iyi olan Hamza Kardaş, Ürgüp  Kavaklıönü mahallesindeki evine getirildi.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Sosyal belediyeciliğimizin gereği olarak engelli aracımızı hazır hale getirmiştik. Hepimiz birer engelli adayıyız, keşke ihtiyaç olmasa ama zor günler de hayatın bir parçası. Hamza abimiz de karın yoğun  yağdığı bir anda rahatsızlanmış, bize ulaştı, hemen arkadaşları görevlendirdim. Zamanında müdahale ile kısa zamanda sağlığına kavuştu. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, her zaman vatandaşlarımızın hizmetinde olduğumuzu yineliyorum” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.