Özgöçmen

Nevşehir’de yine CHP rüzgarı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 24.11.2021 - 12:34, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir’de yine CHP rüzgarı

Nevşehir’de CHP il Başkanı ve yönetimi her gün bir köyde veya kasabada çalışma yapıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de CHP il Başkanı ve yönetimi her gün bir köyde veya kasabada çalışma yapıyor. Mart ayında Ekonomi masası Nevşehir'e gelmiş. 20 milletvekili iş insanları, turizmcilerle ve esnaflarla toplantı yapmıştı. Ağustos ayında 10 milletvekili gelerek il ve ilçelerde halkın sorunlarını dinlemişti. Son olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu gelmiş, köy, kasaba ziyaretleri yapmış ve il merkezinde geniş katılımlı toplantılar düzenlemişti. Cumhuriyet Halk Partisinin Nevşehir'e olan ilgisi de halkın takdirini toplamıştı.    Cumhuriyet Halk Partili 30 Milletvekili Nevşehir'de halkın sorunlarını dinleyecek.   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, "Biliyorsunuz 02 Eylül 2021 günü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Nevşehir'e geldi. Genel Başkanımızın ilimize gelmesinin öncesinde 7 Milletvekilimiz STK'ları ve halkımızı ziyaret ederek Nevşehir'in sorunları hakkında bir çalışma yaptılar. Bu çalışma sonucunda hazırlanan rapor Genel Başkanımıza ve partimizin genel merkezine sunuldu. Bu kez 30 Milletvekilimiz Nevşehir'in ilçe, kasaba ve köylerinde halkımızın sorunlarını dinleyecekler. 8 ayrı bölge belirledik. İl Merkezi dahil ilçelerimizde, kasaba ve köylerimizde yoğun bir çalışma yapılacak. Bu çalışmanın sonucu da yine genel başkanımıza ve genel 
Nevşehir’de CHP il Başkanı ve yönetimi her gün bir köyde veya kasabada çalışma yapıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de CHP il Başkanı ve yönetimi her gün bir köyde veya kasabada çalışma yapıyor. Mart ayında Ekonomi masası Nevşehir'e gelmiş. 20 milletvekili iş insanları, turizmcilerle ve esnaflarla toplantı yapmıştı. Ağustos ayında 10 milletvekili gelerek il ve ilçelerde halkın sorunlarını dinlemişti. Son olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu gelmiş, köy, kasaba ziyaretleri yapmış ve il merkezinde geniş katılımlı toplantılar düzenlemişti. Cumhuriyet Halk Partisinin Nevşehir'e olan ilgisi de halkın takdirini toplamıştı. 

 

Cumhuriyet Halk Partili 30 Milletvekili Nevşehir'de halkın sorunlarını dinleyecek.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, "Biliyorsunuz 02 Eylül 2021 günü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Nevşehir'e geldi. Genel Başkanımızın ilimize gelmesinin öncesinde 7 Milletvekilimiz STK'ları ve halkımızı ziyaret ederek Nevşehir'in sorunları hakkında bir çalışma yaptılar. Bu çalışma sonucunda hazırlanan rapor Genel Başkanımıza ve partimizin genel merkezine sunuldu. Bu kez 30 Milletvekilimiz Nevşehir'in ilçe, kasaba ve köylerinde halkımızın sorunlarını dinleyecekler. 8 ayrı bölge belirledik. İl Merkezi dahil ilçelerimizde, kasaba ve köylerimizde yoğun bir çalışma yapılacak. Bu çalışmanın sonucu da yine genel başkanımıza ve genel 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.