Ağca; ‘Başkentteki Nevşehirliler yalnız değil’

NEVŞEHİR 15.12.2021 - 13:06, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ağca; ‘Başkentteki Nevşehirliler yalnız değil’

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Başkentteki çeşitli bakanlıklarda görev yapan Nevşehirli bürokratları ziyaret etmeyi sürdürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Başkentteki çeşitli bakanlıklarda görev yapan Nevşehirli bürokratları ziyaret etmeyi sürdürüyor.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında özel kalem müdür yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Erol'u ziyaret eden Dernek başkanı Ziya Ağca, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Kalem Müdür Yardımcısı değerli hemşehrimiz Mustafa Erol ile tanışıp Ankara'da kurmuş olduğumuz Genç Nevşehirliler Derneğimiz hakkında verimli konuşmalar gerçekleştirdik. Bizlere gönlünü açan ve ilgiyle karşılayan hemşehrimize teşekkür ederiz" dedi. 
Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Başkentteki çeşitli bakanlıklarda görev yapan Nevşehirli bürokratları ziyaret etmeyi sürdürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Başkentteki çeşitli bakanlıklarda görev yapan Nevşehirli bürokratları ziyaret etmeyi sürdürüyor.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında özel kalem müdür yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Erol'u ziyaret eden Dernek başkanı Ziya Ağca, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Kalem Müdür Yardımcısı değerli hemşehrimiz Mustafa Erol ile tanışıp Ankara'da kurmuş olduğumuz Genç Nevşehirliler Derneğimiz hakkında verimli konuşmalar gerçekleştirdik. Bizlere gönlünü açan ve ilgiyle karşılayan hemşehrimize teşekkür ederiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.