Kadına şiddetle mücadele komisyonu toplandı

İLÇELER 21.10.2021 - 18:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kadına şiddetle mücadele komisyonu toplandı

Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner’in Başkanlığına Kaymakamlık Toplantı Salonunda “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon” toplantısı yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner’in Başkanlığına Kaymakamlık Toplantı Salonunda “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon” toplantısı yapıldı.   Toplantıda İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Bürosu’nun yaptığı sunumlarında ardından, son toplantıda alınan kararlar ile ilgili kurumların yaptıkları ve yapacakları faaliyetler değerlendirildi.   Öner, kadına yönelik şiddet konusunda kurumlar arasında koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesinin önemine değinerek, İçişleri Bakanlığı bünyesinde geliştirilen KADES uygulamasının vatandaşlara tanıtımı noktasında daha aktif çalışılması gerektiğine vurgu yaptı. Yapılan değerlendirme, görüş ve önerilerin belirtilmesi ile toplantı sona erdi.
Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner’in Başkanlığına Kaymakamlık Toplantı Salonunda “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon” toplantısı yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner’in Başkanlığına Kaymakamlık Toplantı Salonunda “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon” toplantısı yapıldı.

 

Toplantıda İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Bürosu’nun yaptığı sunumlarında ardından, son toplantıda alınan kararlar ile ilgili kurumların yaptıkları ve yapacakları faaliyetler değerlendirildi.

 

Öner, kadına yönelik şiddet konusunda kurumlar arasında koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesinin önemine değinerek, İçişleri Bakanlığı bünyesinde geliştirilen KADES uygulamasının vatandaşlara tanıtımı noktasında daha aktif çalışılması gerektiğine vurgu yaptı. Yapılan değerlendirme, görüş ve önerilerin belirtilmesi ile toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.