Başkan Gülmez, ‘Siz insanların aklıyla dalga mı geçiyorsunuz’

NEVŞEHİR 15.09.2022 - 11:08, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Gülmez, ‘Siz insanların aklıyla dalga mı geçiyorsunuz’

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kâmil Gülmez, Göreme - Ortahisar kasabaları arasında devam eden yol çalışmalarına dair eleştirilerini sürdürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kâmil Gülmez, Göreme - Ortahisar kasabaları arasında devam eden yol çalışmalarına dair eleştirilerini sürdürüyor.   Gülmez, "Göreme ve Ortahisar kasabaları arasına yol yapılmakta. Bu iki kasaba arasında yola gereksinme var mı? Evet var. Bizler yol yapımına karşı değiliz. Yol yapılsın. Ancak yol yapılmadan yol güzergahı belirlenir. Teknik çalışmalar yapılır. Hatta bu gibi yerlerde daha titiz çalışma yapılır. Yol yapım çalışmasına başladılar. Tam Göreme kasabasına yol bağlantısı yapılacak yerde bir vadi var. Bu vadinin içinde bulunan saklı kilisenin   Üstünde bulunan toprak tabakasını alarak vadiye inilecek yer doldurulacaktı. Tonlarca toprağı oraya yığdılar. Tepki üzerine orayı o şekilde bırakarak başka yerden yol açmaya başladılar. Orada da peri bacaları yıkılmaya başladı. Nevşehir il özel idaresinde bu konuda bilgi birikimi olan hiç mi mühendis yok?Yol yapımında engel çıktı başka bir yerde yol açalım. Bu nasıl anlayış? Saklı kilisenin üst toprağını aldınız. Tonlarca toprağı oraya yığdınız. Öylece bırakacakmışsınız? Ortahisar Belediye Başkanı” kaçak tuvaletler vardı. Onları yıkıyoruz” diyor. Yol yapıyoruz neden diyemiyorsanız? Yerleşim yeri olmayan yerde kaçak yapımı olur? Sizler insanların aklıyla dalga mı geçiyorsunuz?" ifadelerinde bulundu.  
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kâmil Gülmez, Göreme - Ortahisar kasabaları arasında devam eden yol çalışmalarına dair eleştirilerini sürdürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kâmil Gülmez, Göreme - Ortahisar kasabaları arasında devam eden yol çalışmalarına dair eleştirilerini sürdürüyor.  

Gülmez, "Göreme ve Ortahisar kasabaları arasına yol yapılmakta. Bu iki kasaba arasında yola gereksinme var mı? Evet var. Bizler yol yapımına karşı değiliz. Yol yapılsın. Ancak yol yapılmadan yol güzergahı belirlenir. Teknik çalışmalar yapılır. Hatta bu gibi yerlerde daha titiz çalışma yapılır. Yol yapım çalışmasına başladılar. Tam Göreme kasabasına yol bağlantısı yapılacak yerde bir vadi var. Bu vadinin içinde bulunan saklı kilisenin  

Üstünde bulunan toprak tabakasını alarak vadiye inilecek yer doldurulacaktı. Tonlarca toprağı oraya yığdılar. Tepki üzerine orayı o şekilde bırakarak başka yerden yol açmaya başladılar. Orada da peri bacaları yıkılmaya başladı. Nevşehir il özel idaresinde bu konuda bilgi birikimi olan hiç mi mühendis yok?Yol yapımında engel çıktı başka bir yerde yol açalım. Bu nasıl anlayış? Saklı kilisenin üst toprağını aldınız. Tonlarca toprağı oraya yığdınız. Öylece bırakacakmışsınız? Ortahisar Belediye Başkanı” kaçak tuvaletler vardı. Onları yıkıyoruz” diyor. Yol yapıyoruz neden diyemiyorsanız? Yerleşim yeri olmayan yerde kaçak yapımı olur? Sizler insanların aklıyla dalga mı geçiyorsunuz?" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.