Özel idare ekipleri sahada

NEVŞEHİR 21.10.2021 - 16:36, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Özel idare ekipleri sahada

Nevşehir İl Özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince; Gülşehir ilçesine bağlı; Yeşilli Köyünde hafriyat ve yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yamalı Köy yolu çalışmaları da sürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince; Gülşehir ilçesine bağlı; Yeşilli Köyünde hafriyat ve yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yamalı Köy yolu çalışmaları da sürüyor.     Avanos ilçesine bağlı Özkonak – Altıpınar Köyleri arası yama çalışmaları, Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa ve Acıgöl ilçesine bağlı Ağıllı Köylerinde asfalt çalışmaları tamamlandı.    Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince; Acıgöl ilçesine bağlı İnallı, Kurugöl, Tepeköy, Yuva, Hacıbektaş ilçesine bağlı Hasanlar, Gülşehir ilçesine bağlı Abuuşağı, Kızılkaya, Avanos ilçesine bağlı Göynük, Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala  Köylerinde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi.    Ayrıca; Avanos ilçesine bağlı Ayhanlar, Gülşehir ilçesine bağlı Şahinler, Yüksekli, Fakıuşağı, Gümüşkent, Yeşilli, Acıgöl ilçesine bağlı Kurugöl, Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala, Hacıbektaş ilçesine bağlı Akçataş, Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar, Çayiçi, Karahasanlı, Ürgüp ilçesine bağlı Karlık Köylerinde meydana gelen içme suyu hattı arızaları yapılıp köylere yeniden su verildi.  
Nevşehir İl Özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince; Gülşehir ilçesine bağlı; Yeşilli Köyünde hafriyat ve yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yamalı Köy yolu çalışmaları da sürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince; Gülşehir ilçesine bağlı; Yeşilli Köyünde hafriyat ve yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yamalı Köy yolu çalışmaları da sürüyor.  

 

Avanos ilçesine bağlı Özkonak – Altıpınar Köyleri arası yama çalışmaları, Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa ve Acıgöl ilçesine bağlı Ağıllı Köylerinde asfalt çalışmaları tamamlandı. 

 

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince; Acıgöl ilçesine bağlı İnallı, Kurugöl, Tepeköy, Yuva, Hacıbektaş ilçesine bağlı Hasanlar, Gülşehir ilçesine bağlı Abuuşağı, Kızılkaya, Avanos ilçesine bağlı Göynük, Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala  Köylerinde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi. 

 

Ayrıca; Avanos ilçesine bağlı Ayhanlar, Gülşehir ilçesine bağlı Şahinler, Yüksekli, Fakıuşağı, Gümüşkent, Yeşilli, Acıgöl ilçesine bağlı Kurugöl, Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala, Hacıbektaş ilçesine bağlı Akçataş, Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar, Çayiçi, Karahasanlı, Ürgüp ilçesine bağlı Karlık Köylerinde meydana gelen içme suyu hattı arızaları yapılıp köylere yeniden su verildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.