Özgöçmen

Rasim Arı, Perşembe günü İYİ Parti’ye katılacak mı?

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 10.08.2022 - 09:58, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Rasim Arı, Perşembe günü İYİ Parti’ye katılacak mı?

Rasim Arı’nın gün gece saatlerinde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım sonrasında İYİ Parti’ye mi geçecek sorularını akıllara getirdi.
    11 Ağustos Perşembe günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kozaklı ve Avanos ile başlayacağı programına aynı gün saat 15.00’de İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyareti ile devam edecek. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti’ye katılacak olanlara partisinin rozetini takacakken eski Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın da dün gece saatlerinde sosyal medya paylaşımı acaba Arı’da Perşembe günü İYİ Parti’ye mi katılacak sorusunu akıllara getirdi. Rasim Arı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Zamanı çoktan gelmedi mi?” derken şu ifadelere yer verdi; “Geçen zaman, değişen amaçlar ve insanlar… Değişen değerler, çıkarların farklılaşması ve bu eksendeki çatışmalar bugün seçilen doğru yolu yarın yanlış, yanlış olanını ise doğru kılabilir. Biz yılların içinden geçerken, onlar da sanki bizim üzerimizden geçer… Geçen her yıl, o sonsuz zamanın bir kısmına ‘di’li ve ‘miş’li zaman takıları ekler. Bazı durumları da şans ve sürpriz ile mi açıklasak? O zaman da hayatı, o olan biten ve gebe olduğu (iç ve dış) kaotik devinimi basite indirgemiş olmaktan korkarız. Ama yine de her yılbaşı birbirimize yeni yılda şans diler, sürprizlere açık durur, piyango bayileri önünde uzun kuyruklar oluştururuz. Adet olduğu üzere. Her şeye rağmen, biraz daha cesaret ve özgüvenle başkalarınınkini izleyip yorumlamak yerine kendi öykülerimizin peşinden daha çok koşmanın zamanı çoktan gelmedi mi? O zaman korkma yoldan, çık tam zamanında. Yolda işaretler seni bekliyor olacak. Güven rüzgara, O'na kendine, rehberlerine, bütüne ve seni bekleyen her şeye şimdiden şükret; bütün kabinle. Benim içimde, aklımda, yüreğimde hep bir gitme telaşı… Gitmekte varana kadar çare olurmuş ama yine de gitmeden bilinmez. Sağlıcakla.”
Rasim Arı’nın gün gece saatlerinde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım sonrasında İYİ Parti’ye mi geçecek sorularını akıllara getirdi.

 

 

11 Ağustos Perşembe günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kozaklı ve Avanos ile başlayacağı programına aynı gün saat 15.00’de İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyareti ile devam edecek. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti’ye katılacak olanlara partisinin rozetini takacakken eski Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın da dün gece saatlerinde sosyal medya paylaşımı acaba Arı’da Perşembe günü İYİ Parti’ye mi katılacak sorusunu akıllara getirdi.
Rasim Arı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Zamanı çoktan gelmedi mi?” derken şu ifadelere yer verdi;
“Geçen zaman, değişen amaçlar ve insanlar… Değişen değerler, çıkarların farklılaşması ve bu eksendeki çatışmalar bugün seçilen doğru yolu yarın yanlış, yanlış olanını ise doğru kılabilir. Biz yılların içinden geçerken, onlar da sanki bizim üzerimizden geçer… Geçen her yıl, o sonsuz zamanın bir kısmına ‘di’li ve ‘miş’li zaman takıları ekler. Bazı durumları da şans ve sürpriz ile mi açıklasak? O zaman da hayatı, o olan biten ve gebe olduğu (iç ve dış) kaotik devinimi basite indirgemiş olmaktan korkarız. Ama yine de her yılbaşı birbirimize yeni yılda şans diler, sürprizlere açık durur, piyango bayileri önünde uzun kuyruklar oluştururuz. Adet olduğu üzere. Her şeye rağmen, biraz daha cesaret ve özgüvenle başkalarınınkini izleyip yorumlamak yerine kendi öykülerimizin peşinden daha çok koşmanın zamanı çoktan gelmedi mi? O zaman korkma yoldan, çık tam zamanında. Yolda işaretler seni bekliyor olacak. Güven rüzgara, O'na kendine, rehberlerine, bütüne ve seni bekleyen her şeye şimdiden şükret; bütün kabinle. Benim içimde, aklımda, yüreğimde hep bir gitme telaşı… Gitmekte varana kadar çare olurmuş ama yine de gitmeden bilinmez. Sağlıcakla.”

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.