Kardelen Kolejinden 29 Ekim kutlaması

EĞİTİM 28.10.2021 - 14:47, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kardelen Kolejinden 29 Ekim kutlaması

Kardelen Koleji tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. yıl dönümüne özel bir etkinlik düzenlendi.
    Kardelen Koleji tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. yıl dönümüne özel bir etkinlik düzenlendi. Kardelen Koleji'nin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe çok sayıda öğrenci, veli ve öğretmen katıldı.   Etkinlik kapsamında şiir dinletileri, Hacivat ve Karagöz gösterisi, Jimnastik gösterisi, Hulahop gösterisi ,Rap müzik eşliğinde gösteriler,müzik şöleni ve daha bir çok etkinlik güne damga vurdu.İzleyen herkesin beğenisini kazanan gösteride İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar‘ın günün anlam ve önemini belirten konuşması herkes tarafından çok beğenildi.   Kaynar  konuşmasında ; ‘’Kurtuluş Mücadelesi, “Kayıtsız ve şartsız, bağımsız bir Türk devleti kurmak” gibi kutlu bir ülkü ile başlayan, “Ya İstiklâl ya ölüm!” andıyla nihai hedefe ulaşılan bir mücadeledir.   Sevgili Çocuklar, Sevgili Veliler ve Sevgili Öğretmenlerim   Cumhuriyet, bizlere korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması için bırakılmış bir emanettir. Emanetimize sahip çıkmanın en güzel yolu ise çalışmak, çalışmak ve daha çok çalışmaktır. Çünkü Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi; “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.”   Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Bayramımız kutlu, devletimiz baki olsun. ‘’ ifadeleriyle emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkürünün ardından program son buldu.
Kardelen Koleji tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. yıl dönümüne özel bir etkinlik düzenlendi.

 

 

Kardelen Koleji tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. yıl dönümüne özel bir etkinlik düzenlendi. Kardelen Koleji'nin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe çok sayıda öğrenci, veli ve öğretmen katıldı.

 

Etkinlik kapsamında şiir dinletileri, Hacivat ve Karagöz gösterisi, Jimnastik gösterisi, Hulahop gösterisi ,Rap müzik eşliğinde gösteriler,müzik şöleni ve daha bir çok etkinlik güne damga vurdu.İzleyen herkesin beğenisini kazanan gösteride İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar‘ın günün anlam ve önemini belirten konuşması herkes tarafından çok beğenildi.

 

Kaynar  konuşmasında ;

‘’Kurtuluş Mücadelesi, “Kayıtsız ve şartsız, bağımsız bir Türk devleti kurmak” gibi kutlu bir ülkü ile başlayan, “Ya İstiklâl ya ölüm!” andıyla nihai hedefe ulaşılan bir mücadeledir.

 

Sevgili Çocuklar, Sevgili Veliler ve Sevgili Öğretmenlerim

 

Cumhuriyet, bizlere korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması için bırakılmış bir emanettir. Emanetimize sahip çıkmanın en güzel yolu ise çalışmak, çalışmak ve daha çok çalışmaktır. Çünkü Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi; “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.”

 

Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Bayramımız kutlu, devletimiz baki olsun. ‘’ ifadeleriyle emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkürünün ardından program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.