Özgöçmen

Kaymakam Yıldız Karapınar kasabasındaydı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
İLÇELER 21.10.2021 - 16:27, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kaymakam Yıldız Karapınar kasabasındaydı

Acıgöl İlçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız ilçeye bağlı Karapınar kasabasında bulunan Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an Kursunu ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl İlçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız ilçeye bağlı Karapınar kasabasında bulunan Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an Kursunu ziyaret etti.    Burada öğrencilerle bir araya gelen, onlarla bir süre sohbet eden Kaymakam, “İnsanlar; eğitim yolu ile sadece bilgi ve birikimlerini değil aynı zamanda millî, manevî ve evrensel değerlerini de gelecek nesillere aktarırlar. Bizi biz yapan değerlerimizi, çocuklarımıza öğretmek zorundayız. İyi bir insan olmak, iyi bir vatandaş olmak, çevresine ve insanlığa faydalı bireyler olmak ancak ve ancak eğitim yolu ile mümkündür” dedi.
Acıgöl İlçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız ilçeye bağlı Karapınar kasabasında bulunan Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an Kursunu ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl İlçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız ilçeye bağlı Karapınar kasabasında bulunan Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an Kursunu ziyaret etti. 

 

Burada öğrencilerle bir araya gelen, onlarla bir süre sohbet eden Kaymakam, “İnsanlar; eğitim yolu ile sadece bilgi ve birikimlerini değil aynı zamanda millî, manevî ve evrensel değerlerini de gelecek nesillere aktarırlar. Bizi biz yapan değerlerimizi, çocuklarımıza öğretmek zorundayız. İyi bir insan olmak, iyi bir vatandaş olmak, çevresine ve insanlığa faydalı bireyler olmak ancak ve ancak eğitim yolu ile mümkündür” dedi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.