Kozaklı Kaymakamı Erkan Adıbelli görevine başladı

İLÇELER 27.08.2022 - 13:53, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kozaklı Kaymakamı Erkan Adıbelli görevine başladı

Son yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi sonrasında Kozaklı Kaymakamı olarak atanan Erkan Adıbelli görevine başladı.
    Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi sonrasında Kozaklı Kaymakamlığı görevine atanan Erkan Adıbelli görevine başladı. Kaymakam Adıbelli göreve başlamasının ardından ilk olarak ilçede görev yapan daire amirleri ile toplantı yaptı.  Erkan Adıbelli kimdir? Kozaklı Kaymakamı Erkan Adıbelli, İlk-orta ve lise eğitimini Yozgat’ ta,  Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimlle Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. Memuriyet hayatına 2014 Yılında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulunda Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak başladı. 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Amasya Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine intisap etti. Kars/Kağızman ve Yozgat/Sorgun ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. Kırşehir/Çiçekdağı ve Kayseri/Özvatan ilçelerinde Kaymakam Vekili, Isparta/Şarkikaraağaç ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptı. Erkan Adıbelli evli ve 1 çocuk babasıdır.
Son yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi sonrasında Kozaklı Kaymakamı olarak atanan Erkan Adıbelli görevine başladı.

 

 

Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi sonrasında Kozaklı Kaymakamlığı görevine atanan Erkan Adıbelli görevine başladı. Kaymakam Adıbelli göreve başlamasının ardından ilk olarak ilçede görev yapan daire amirleri ile toplantı yaptı. 
Erkan Adıbelli kimdir?
Kozaklı Kaymakamı Erkan Adıbelli, İlk-orta ve lise eğitimini Yozgat’ ta,  Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimlle Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.
Memuriyet hayatına 2014 Yılında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulunda Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak başladı. 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Amasya Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine intisap etti. Kars/Kağızman ve Yozgat/Sorgun ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. Kırşehir/Çiçekdağı ve Kayseri/Özvatan ilçelerinde Kaymakam Vekili, Isparta/Şarkikaraağaç ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptı. Erkan Adıbelli evli ve 1 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.