Türk Eğitim Sen heyetinden NEVÜ Fen Bilimleri Enstitüsü’ne çıkarma

EĞİTİM 07.11.2022 - 09:24, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Türk Eğitim Sen heyetinden NEVÜ Fen Bilimleri Enstitüsü’ne çıkarma

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi heyet halinde Fen Bilimleri Enstitüsü’ne müdür olarak görevlendirilen Doç. Dr. Cemal Çarboğa’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Heyet olarak tebrik edip başarılar diledi.
    Ziyarette bulunan TES. şube başkanı Tayfur Urgenç, başkan yardımcıları Memiş Bülbül, Abdullah Çamcı, Tes. Nevü başkanı İbrahim Doğan, yönetim kurulu üyeleri Habip İdiz, Öğrt. Gör. Dr. Yunus Kara ve Enstitü müdürü Doç. Dr. Cemal Çarboğa Türkiye'de bilim ve üniversite üzerine fikir alışverişinde bulundular. Ziyaretle ilgili Başkan Urgenç; "Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin." sözleri ile fikriyatımız şekillendi. Sorumluluk duygumuz bize bu misyonu yükledi. Ve inanıyoruz ki bu bilinçle; Bölünme kabul etmez, kutsal bir bütün halinde Büyük Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Başaracağız. Dedi. Doç.Dr. Cemal Çarboğa; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Başarı için muntazam plânlı çalışma yapmak lâzımdır. Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız." sözleri yaşam felsefemizin temelini oluşturmuştur. Hepinize hayırlı olsun ve iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim." Dedi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi heyet halinde Fen Bilimleri Enstitüsü’ne müdür olarak görevlendirilen Doç. Dr. Cemal Çarboğa’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Heyet olarak tebrik edip başarılar diledi.

 

 

Ziyarette bulunan TES. şube başkanı Tayfur Urgenç, başkan yardımcıları Memiş Bülbül, Abdullah Çamcı, Tes. Nevü başkanı İbrahim Doğan, yönetim kurulu üyeleri Habip İdiz, Öğrt. Gör. Dr. Yunus Kara ve Enstitü müdürü Doç. Dr. Cemal Çarboğa Türkiye'de bilim ve üniversite üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretle ilgili Başkan Urgenç;

"Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin." sözleri ile fikriyatımız şekillendi. Sorumluluk duygumuz bize bu misyonu yükledi. Ve inanıyoruz ki bu bilinçle; Bölünme kabul etmez, kutsal bir bütün halinde Büyük Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Başaracağız. Dedi.

Doç.Dr. Cemal Çarboğa; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Başarı için muntazam plânlı çalışma yapmak lâzımdır. Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız." sözleri yaşam felsefemizin temelini oluşturmuştur. Hepinize hayırlı olsun ve iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.