Özgöçmen

Alişan Kapaklıkaya Kardelen'de

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
EĞİTİM 21.10.2021 - 18:16, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Alişan Kapaklıkaya Kardelen'de

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Koleji, "Kariyer Günleri" etkinlikleri kapsamında Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya'yı ağırladı.
  Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Koleji,  "Kariyer Günleri"  etkinlikleri kapsamında Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya'yı ağırladı.    İlköğretim öğrencileri,  lise öğrencileri ve velilere yönelik 3 farklı oturumda gerçekleştirilen etkinlik,  katılımcılardan tam not aldı. Öğrencilerin çalışma motivasyonlarının sağlanması, veli-öğretmen-öğrenci üçgeninde etkili iletişimin sağlanması ve başarıya giden yolda yapılması gerekenlerin ele alındığı etkinlik sonrasında duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklıkaya,  Kardelen Eğitim Kurumları yönetimine, idarecilerine,  öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkürlerini iletti.  Kurum tarafından yapılan açıklamada öğrencilerimize,  öğretmenlerimize ve velilerimize katkı sağlayabilecek her türlü faaliyetin ilerleyen günlerde de devam edeceği belirtildi.
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Koleji, "Kariyer Günleri" etkinlikleri kapsamında Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya'yı ağırladı.

 

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Koleji,  "Kariyer Günleri"  etkinlikleri kapsamında Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya'yı ağırladı. 

 

İlköğretim öğrencileri,  lise öğrencileri ve velilere yönelik 3 farklı oturumda gerçekleştirilen etkinlik,  katılımcılardan tam not aldı. Öğrencilerin çalışma motivasyonlarının sağlanması, veli-öğretmen-öğrenci üçgeninde etkili iletişimin sağlanması ve başarıya giden yolda yapılması gerekenlerin ele alındığı etkinlik sonrasında duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklıkaya,  Kardelen Eğitim Kurumları yönetimine, idarecilerine,  öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkürlerini iletti.  Kurum tarafından yapılan açıklamada öğrencilerimize,  öğretmenlerimize ve velilerimize katkı sağlayabilecek her türlü faaliyetin ilerleyen günlerde de devam edeceği belirtildi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.