Nevşehir'de kurumlar arası Voleybol müsabakaları başlıyor

SPOR 03.03.2022 - 12:45, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir'de kurumlar arası Voleybol müsabakaları başlıyor

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Voleybol İl Temsilciliği'nin 2022 yılı faaliyet programında yer alan Kurumlar ve Kuruluşlar Arası Voleybol Müsabakaları başlıyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Voleybol İl Temsilciliği'nin 2022 yılı faaliyet programında yer alan Kurumlar ve Kuruluşlar Arası Voleybol Müsabakaları başlıyor.    Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar ve Kurumlar Arası Voleybol müsabakaları Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenecek olup 3 grup halinde oynanacak.    A grubunda Gülşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Nevşehir Cezaevi, Ürgüp Tanıtım Vakfı, Nevşehir İl Tarım Müdürlüğü    B grubunda Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Avanos Belediyesi, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, Nevşehir İl Müftülüğü    C grubunda Gülşehir Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Avanos Voleybol, Kaymaklı İ.Ö.O.    Müsabaka Statüsü  *30 yaş ve üstü serbest.  *Bayanlarda yaş sınırlaması yok.  *2021-2022 Sezonu faal sporcular oynayamaz.  *Kurumlar arası geçişler serbest.  *Kurum ve Kuruluşlardaki personeller oynayabilir.  *20-30 yaş arası 1 kişi oynayabilir.  *Kazanılmış 2 set üzerinden oynanacak.  *Finaller Kazanılmış 3 set üzerinden oynanacak.  *Maçlar belirlenen günlerde saat 18.00 ve 19.00'da oynanacak. 
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Voleybol İl Temsilciliği'nin 2022 yılı faaliyet programında yer alan Kurumlar ve Kuruluşlar Arası Voleybol Müsabakaları başlıyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Voleybol İl Temsilciliği'nin 2022 yılı faaliyet programında yer alan Kurumlar ve Kuruluşlar Arası Voleybol Müsabakaları başlıyor. 

 

Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar ve Kurumlar Arası Voleybol müsabakaları Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenecek olup 3 grup halinde oynanacak. 

 

A grubunda Gülşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Nevşehir Cezaevi, Ürgüp Tanıtım Vakfı, Nevşehir İl Tarım Müdürlüğü 

 

B grubunda Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Avanos Belediyesi, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, Nevşehir İl Müftülüğü 

 

C grubunda Gülşehir Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Avanos Voleybol, Kaymaklı İ.Ö.O. 

 

Müsabaka Statüsü 

*30 yaş ve üstü serbest. 

*Bayanlarda yaş sınırlaması yok. 

*2021-2022 Sezonu faal sporcular oynayamaz. 

*Kurumlar arası geçişler serbest. 

*Kurum ve Kuruluşlardaki personeller oynayabilir. 

*20-30 yaş arası 1 kişi oynayabilir. 

*Kazanılmış 2 set üzerinden oynanacak. 

*Finaller Kazanılmış 3 set üzerinden oynanacak. 

*Maçlar belirlenen günlerde saat 18.00 ve 19.00'da oynanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.