Peri Kızı Ayşe Paslanmaz Şereflikoçhisar Festivali Şiir Şöleni’ne katıldı

NEVŞEHİR 10.08.2022 - 14:35, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Peri Kızı Ayşe Paslanmaz Şereflikoçhisar Festivali Şiir Şöleni’ne katıldı

Nevşehirli Şair Peri Kızı Ayşe Paslanmaz Şereflikoçhisar Festivali Şiir Şöleni’nde sahne performansıyla ve şıklığıyla göz doldurdu. Duygusal şiirleriyle kalplerde taht kuran Paslanmaz uzun süre alkışlandı.
  2-6 Ağustos 2022 tarihleri arasında Şereflikoçhisar Belediyesinin düzenlediği 14.Uluslararası Tuz ve Kavun festivaline yurt içi ve yurt dışından davet edilen birbirinden değerli edebiyat ve kültür insanı şairler Şereflikoçhisar’da 4 -5 Ağustos Tarihlerinde Şereflikoçhisar’da ağırlandılar. Programa katılan şairler; İbrahim Düğer / Kırşehir, Ayşe Paslanmaz / Nevşehir- Kapadokya, Zeynep Nahçıvanlı / Nahçıvan, Şeyhmuz Çiçek / Kayseri, Gülten Taş / Artvin, Vaat Havdi / Irak, Mustafa Erkenetli / Malatya, Funda Gökçen/ Ankara’dan katıldı. Programın sunuculuğunu Rıfat Çakır gerçekleştirdi. Kıraç, Tuğçe Kandemir, Uğur Aslan, Uğur Işılak, Mustafa Yıldızdoğan ve Gülşen Kutlu konserlerinin arasında İbrahim Düğer’in düzenlemiş olduğu şiir etkinliği vardı. Animasyon gösterileri, yarışmalar, konserler, alışveriş stantları, havai fişek gösterileri ve birçok etkinlik festivalde buluştu. Şiir dinletisine katılmak üzere gelen kültür elçileri Yıldırım Otel’de toplandı. Resmi ziyaretlerle ile program başladı. Şiir Şölenin organizatörü İbrahim Düğer’in başkanlığında Koçhisar Belediye Başkanı M.Memiş Çelik makamında ziyaret edildi akabinde Şerefli Koçhisar Kaymakamı Zafer Engin makamında ziyaret edildi. Ziyaretlerin ikisi de çok hoş bir havada geçti. Belediye Başkanı ve Kaymakam ile beraber Şereflikoçhisar ve Tuz Gölüne hakim bir yer olan Güneştepe Aile Sosyal Tesislerinde öğle yemeği yendi..Dolu dolu iki gün geçiren şairler makam ziyaretleri, kültürel gezintiler, Tuz Gölü ve baraj gölü gezileri gerçekleştirdiler. Bir sonraki gün İrfanlı Barajında Kaymakam Şereflikoçhisar kaymakamı Zafer Engin’i bir öğle yemeğinde şairleri ağırladı. 5 Ağustos 2022 Tarihinde Gülşen Kutlu konserinden önce sahne alan şairler büyük beğeni topladı. Günün anısına verilen plaketle gece son buldu. Ayşe Paslanmaz Kimdir? Nevşehir'de doğdu. Şair, Yazar ve Gazetecidir. Gülşehir Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Bölümünde Ön Lisansını tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümünde “Onur Belgesiyle” Lisansını tamamladı. Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde Yüksek Lisans yaptı. Radyo 50'nin sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Kültür ve Turizm Bakanlığı Halk şairidir.
Nevşehirli Şair Peri Kızı Ayşe Paslanmaz Şereflikoçhisar Festivali Şiir Şöleni’nde sahne performansıyla ve şıklığıyla göz doldurdu. Duygusal şiirleriyle kalplerde taht kuran Paslanmaz uzun süre alkışlandı.

 

2-6 Ağustos 2022 tarihleri arasında Şereflikoçhisar Belediyesinin düzenlediği 14.Uluslararası Tuz ve Kavun festivaline yurt içi ve yurt dışından davet edilen birbirinden değerli edebiyat ve kültür insanı şairler Şereflikoçhisar’da 4 -5 Ağustos Tarihlerinde Şereflikoçhisar’da ağırlandılar.

Programa katılan şairler; İbrahim Düğer / Kırşehir, Ayşe Paslanmaz / Nevşehir- Kapadokya, Zeynep Nahçıvanlı / Nahçıvan, Şeyhmuz Çiçek / Kayseri, Gülten Taş / Artvin, Vaat Havdi / Irak, Mustafa Erkenetli / Malatya, Funda Gökçen/ Ankara’dan katıldı. Programın sunuculuğunu Rıfat Çakır gerçekleştirdi.

Kıraç, Tuğçe Kandemir, Uğur Aslan, Uğur Işılak, Mustafa Yıldızdoğan ve Gülşen Kutlu konserlerinin arasında İbrahim Düğer’in düzenlemiş olduğu şiir etkinliği vardı. Animasyon gösterileri, yarışmalar, konserler, alışveriş stantları, havai fişek gösterileri ve birçok etkinlik festivalde buluştu.

Şiir dinletisine katılmak üzere gelen kültür elçileri Yıldırım Otel’de toplandı. Resmi ziyaretlerle ile program başladı. Şiir Şölenin organizatörü İbrahim Düğer’in başkanlığında Koçhisar Belediye Başkanı M.Memiş Çelik makamında ziyaret edildi akabinde Şerefli Koçhisar Kaymakamı Zafer Engin makamında ziyaret edildi. Ziyaretlerin ikisi de çok hoş bir havada geçti. Belediye Başkanı ve Kaymakam ile beraber Şereflikoçhisar ve Tuz Gölüne hakim bir yer olan Güneştepe Aile Sosyal Tesislerinde öğle yemeği yendi..Dolu dolu iki gün geçiren şairler makam ziyaretleri, kültürel gezintiler, Tuz Gölü ve baraj gölü gezileri gerçekleştirdiler. Bir sonraki gün İrfanlı Barajında Kaymakam Şereflikoçhisar kaymakamı Zafer Engin’i bir öğle yemeğinde şairleri ağırladı.

5 Ağustos 2022 Tarihinde Gülşen Kutlu konserinden önce sahne alan şairler büyük beğeni topladı. Günün anısına verilen plaketle gece son buldu.

Ayşe Paslanmaz Kimdir?

Nevşehir'de doğdu.

Şair, Yazar ve Gazetecidir.

Gülşehir Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Bölümünde Ön Lisansını tamamladı.

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümünde “Onur Belgesiyle” Lisansını tamamladı.

Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde Yüksek Lisans yaptı.

Radyo 50'nin sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Halk şairidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.