Nevşehir’de zincir marketler satışlarına kısıtlama getirdi

NEVŞEHİR 12.12.2021 - 16:06, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir’de zincir marketler satışlarına kısıtlama getirdi

Fiyatlarda yaşanan hızlı yükselmeler sonrasında Nevşehir’de bazı zincir marketler ürünlerini müşterilerine sınırlı sayıda satmaya başladı.
    Nevşehir’de fiyatlarda yaşanan hızlı yükselmeler sonrası bazı zincir marketler ürünleri müşterilerine sınırlı sayıda satmaya başladı. Marketlerde yağ, süt, un, şeker ve sigara satışları sınırlandırıldı. Gizli stokçuluk yaptığı belirtilen marketler temel gıda ürünleri başta olmak üzere, yağ, süt, un, şeker ve sigara satışları sınırlandırılırken kasaya ödeme için sırası gelen vatandaşlara sınırlı sayıda alabilecekleri söyleniyor. Nevşehir’de özellikle zincir marketlerde yaşanan sınırlı sayıda yapılan satışlara kim ne zaman dur diyecek kamuoyu tarafından merak ediliyor.
Fiyatlarda yaşanan hızlı yükselmeler sonrasında Nevşehir’de bazı zincir marketler ürünlerini müşterilerine sınırlı sayıda satmaya başladı.

 

 

Nevşehir’de fiyatlarda yaşanan hızlı yükselmeler sonrası bazı zincir marketler ürünleri müşterilerine sınırlı sayıda satmaya başladı. Marketlerde yağ, süt, un, şeker ve sigara satışları sınırlandırıldı. Gizli stokçuluk yaptığı belirtilen marketler temel gıda ürünleri başta olmak üzere, yağ, süt, un, şeker ve sigara satışları sınırlandırılırken kasaya ödeme için sırası gelen vatandaşlara sınırlı sayıda alabilecekleri söyleniyor.

Nevşehir’de özellikle zincir marketlerde yaşanan sınırlı sayıda yapılan satışlara kim ne zaman dur diyecek kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.