Özgöçmen

Başkan Güneş ‘Polis teşkilatımız toplumsal hukukun asil parçası’

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
GÜNCEL 07.04.2022 - 13:25, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Güneş ‘Polis teşkilatımız toplumsal hukukun asil parçası’

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Polis haftası ve Türk polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.
     NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Polis haftası ve Türk polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.     Başkan Güneş, "Yaklaşık iki asırdır, büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımız hem geleneksel değerler içinde toplumsal hukukun asli parçası, hem de çağdaş hukuk devletinin temel omurga yapılarından birisi olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk dileklerimle; Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. yılını tebrik ediyorum" dedi.    
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Polis haftası ve Türk polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.

 

  

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Polis haftası ve Türk polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.  

 

Başkan Güneş, "Yaklaşık iki asırdır, büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımız hem geleneksel değerler içinde toplumsal hukukun asli parçası, hem de çağdaş hukuk devletinin temel omurga yapılarından birisi olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk
dileklerimle; Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. yılını tebrik ediyorum" dedi.  

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.