Özgöçmen

Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Memiş'den NTB'ye İade-i Ziyaret

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 03.03.2022 - 19:50, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Memiş'den NTB'ye İade-i Ziyaret

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'a iade-i ziyarette bulundu.
    Nevşehir'de göreve başlamasının ardından kendilerine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Nevşehir Ticaret Borsası’na iade-i ziyaret eden Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş'e, NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı ev sahipliği yaptı.   Ziyarette İlin tarımsal ekonomisi ve güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.   Nevşehir Ticaret Borsası’ nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Salaş, kurumların birlikte çalışma kültürünün olgunlaşmasının işlerin yürütülmesi ve sorunların çözümü yönünde çok önemli olduğunu vurguladı.   Nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir'in tarımıyla, tarımsal ticaret hacmi ile, ekonomik yapısıyla her zaman tükettiğinden daha fazla üreten bir il olduğunu belirterek, İl Müdürü Özgür Memiş'e görevinde başarılar dileyip, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf, iyi dilek ve hayır temennileri ile son buldu.
Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'a iade-i ziyarette bulundu.

 

 

Nevşehir'de göreve başlamasının ardından kendilerine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Nevşehir Ticaret Borsası’na iade-i ziyaret eden Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş'e, NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı ev sahipliği yaptı.

 

Ziyarette İlin tarımsal ekonomisi ve güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Nevşehir Ticaret Borsası’ nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Salaş, kurumların birlikte çalışma kültürünün olgunlaşmasının işlerin yürütülmesi ve sorunların çözümü yönünde çok önemli olduğunu vurguladı.

 

Nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir'in tarımıyla, tarımsal ticaret hacmi ile, ekonomik yapısıyla her zaman tükettiğinden daha fazla üreten bir il olduğunu belirterek, İl Müdürü Özgür Memiş'e görevinde başarılar dileyip, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf, iyi dilek ve hayır temennileri ile son buldu.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.