Kardelen Koleji öğrencilerinden drama gösterisi

EĞİTİM 21.10.2021 - 18:33, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kardelen Koleji öğrencilerinden drama gösterisi

İlklerin okulu Kardelen Koleji yine fark arttı. Kardelen Koleji 1.sınıf öğrencileri, “1.sınıflara hoş geldin” etkinliği kapsamında muhteşem bir drama ve müzikal ziyafeti yaşattı.
  İlklerin okulu Kardelen Koleji yine fark arttı. Kardelen Koleji 1.sınıf öğrencileri, “1.sınıflara hoş geldin” etkinliği kapsamında muhteşem bir drama ve müzikal ziyafeti yaşattı. Kardelen Koleji konferans salonunda düzenlenen bu anlamlı gösteride, Kardelen Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Kaynar’ın açılış ve destek konuşmasının ardından minik öğrenciler Drama Öğretmeni Derya Göncü, Müzik Öğretmeni Selin Gedik, Beden Eğitimi Öğretmeni Eda Kocaduru, Rehber Öğretmen Deniz Uçar Cengiz ve Teknikte Nergis Ağaçdelen’in koordinatörlüğünde velilerine ve öğretmenlerine muhteşem bir gösteri sundular.   Anne ve babalarına tüm maharetlerini sergileyen minikler, başarılı performanslarıyla büyük alkış topladılar. Aynı zamanda kusursuz diksiyonlarıyla da dikkatleri üzerlerine çektiler. Gösteri, Okul Müdürü Burhan Kaynar’ın ‘’Öğrencilerin kendilerini geliştirmek için bu tarz aktivitelerde bulunması bizleri mutlu ediyor. Bu tarz çalışmalarda önemli olan çocuklarımızın kendilerine olan güvenlerini pekiştirmek, kendilerini daha rahat ifade edebilmelerini ve yeteneklerinin farkında olmalarını sağlamaktır. Bunu da başaracaklarını seyrederek gördük” ifadelerinin ardından bu güzel etkinlikte emeği geçen İlköğretim Okulu Müdür Yardımcıları Ekrem Kalay, Barış Bağcı, Rahime Saclı‘ya, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkürünün ardından son buldu.
İlklerin okulu Kardelen Koleji yine fark arttı. Kardelen Koleji 1.sınıf öğrencileri, “1.sınıflara hoş geldin” etkinliği kapsamında muhteşem bir drama ve müzikal ziyafeti yaşattı.

 

İlklerin okulu Kardelen Koleji yine fark arttı. Kardelen Koleji 1.sınıf öğrencileri, “1.sınıflara hoş geldin” etkinliği kapsamında muhteşem bir drama ve müzikal ziyafeti yaşattı. Kardelen Koleji konferans salonunda düzenlenen bu anlamlı gösteride, Kardelen Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Kaynar’ın açılış ve destek konuşmasının ardından minik öğrenciler Drama Öğretmeni Derya Göncü, Müzik Öğretmeni Selin Gedik, Beden Eğitimi Öğretmeni Eda Kocaduru, Rehber Öğretmen Deniz Uçar Cengiz ve Teknikte Nergis Ağaçdelen’in koordinatörlüğünde velilerine ve öğretmenlerine muhteşem bir gösteri sundular.

 

Anne ve babalarına tüm maharetlerini sergileyen minikler, başarılı performanslarıyla büyük alkış topladılar. Aynı zamanda kusursuz diksiyonlarıyla da dikkatleri üzerlerine çektiler. Gösteri, Okul Müdürü Burhan Kaynar’ın ‘’Öğrencilerin kendilerini geliştirmek için bu tarz aktivitelerde bulunması bizleri mutlu ediyor. Bu tarz çalışmalarda önemli olan çocuklarımızın kendilerine olan güvenlerini pekiştirmek, kendilerini daha rahat ifade edebilmelerini ve yeteneklerinin farkında olmalarını sağlamaktır. Bunu da başaracaklarını seyrederek gördük” ifadelerinin ardından bu güzel etkinlikte emeği geçen İlköğretim Okulu Müdür Yardımcıları Ekrem Kalay, Barış Bağcı, Rahime Saclı‘ya, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkürünün ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.