Özgöçmen

MHP İl Başkanı İlhan Kaya’dan kampanyaya davet

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 26.01.2022 - 15:52, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya’dan kampanyaya davet

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından başlatılan kampanyaya katılan MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Belediye Başkanlarına kitap hediye edip davette bulundu.
   Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından "Geleceğin Büyük Ülke Türkiye'si İçin Oku!" sloganıyla Lale Caddesi üzerinde bir dükkâna kitap standı açıldı. Yoğun ilgi ile karşılaşan stanttan ilk çağrıyı yapan Ocak Başkanı Ali Türker, MHP İl Başkanı İlhan Kaya’ya kitap hediye ederek kampanyaya davet etti. Başkan Kaya’da standı ziyaret ederek aldığı “Siyasal İletişimde Karizmatik Liderlik Devlet Bahçeli” isimli kitabı Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ve Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi’ye hediye edip kendilerini kampanyaya davet etti. Kampanya zincir halkası gibi dağılırken, Belediye Başkanları da stanttan hediye kitaplarını alarak farklı bir kitabı başkasına hediye etmesi bekleniyor. 
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından başlatılan kampanyaya katılan MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Belediye Başkanlarına kitap hediye edip davette bulundu.
 

 Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından "Geleceğin Büyük Ülke Türkiye'si İçin Oku!" sloganıyla Lale Caddesi üzerinde bir dükkâna kitap standı açıldı. Yoğun ilgi ile karşılaşan stanttan ilk çağrıyı yapan Ocak Başkanı Ali Türker, MHP İl Başkanı İlhan Kaya’ya kitap hediye ederek kampanyaya davet etti. Başkan Kaya’da standı ziyaret ederek aldığı “Siyasal İletişimde Karizmatik Liderlik Devlet Bahçeli” isimli kitabı Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ve Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi’ye hediye edip kendilerini kampanyaya davet etti.

Kampanya zincir halkası gibi dağılırken, Belediye Başkanları da stanttan hediye kitaplarını alarak farklı bir kitabı başkasına hediye etmesi bekleniyor. 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.