Bakan Kirişçi tarım sektörü temsilcileri ile bir araya geldi

GÜNCEL 10.09.2022 - 14:33, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Bakan Kirişçi tarım sektörü temsilcileri ile bir araya geldi

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Nevşehir programının ikinci gününde tarım sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi.
    Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Avanos ilçesinde düzenlenen toplantıda tarım sektörünün temsilcileri ile bir araya geldi. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi bugüne kadar tarım da yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında sektör temsilcilerine bilgiler verirken soruları da cevapladı.  Avanos’ta düzenlenen toplantıya Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’nin yanı sıra Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, NTSO Başkanı Arif Parmaksız, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve sektör temsilcileri katıldı.  
Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Nevşehir programının ikinci gününde tarım sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi.

 

 

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Avanos ilçesinde düzenlenen toplantıda tarım sektörünün temsilcileri ile bir araya geldi. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi bugüne kadar tarım da yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında sektör temsilcilerine bilgiler verirken soruları da cevapladı. 
Avanos’ta düzenlenen toplantıya Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’nin yanı sıra Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, NTSO Başkanı Arif Parmaksız, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve sektör temsilcileri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.