Kadınlara özel sabah sporu başlıyor

SPOR 29.05.2022 - 19:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kadınlara özel sabah sporu başlıyor

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde pandemi nedeniyle uzun süre spor yapma imkânı bulamayan kadınlar için sabah sporu aktiviteleri başlıyor.
  Nevşehir’de spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla yıl boyunca farklı branşlarda düzenlenen sportif aktiviteler yaz aylarının gelmesi ile açık alanlara taşındı. Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü kadınlar için sabah sporu etkinliği başlatıyor. Nevşehir Gazı Stadı’nda başlayacak olan spor etkinlikleri daha sonra şehrin farklı mahallelerinde de yapılmaya devam edecek. Uzun süre spor yapma imkanı bulamayan kadınların sağlığını korumalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen açık hava spor etkinlikleri yaz sonuna kadar sürecek.   Spor etkinliklerine katılmak isteyen kadınlar kayıtlarını online olarak www.nevsehirbelediyesigenclikspor.com adresinden yapabilecek.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde pandemi nedeniyle uzun süre spor yapma imkânı bulamayan kadınlar için sabah sporu aktiviteleri başlıyor.

 

Nevşehir’de spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla yıl boyunca farklı branşlarda düzenlenen sportif aktiviteler yaz aylarının gelmesi ile açık alanlara taşındı. Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü kadınlar için sabah sporu etkinliği başlatıyor. Nevşehir Gazı Stadı’nda başlayacak olan spor etkinlikleri daha sonra şehrin farklı mahallelerinde de yapılmaya devam edecek. Uzun süre spor yapma imkanı bulamayan kadınların sağlığını korumalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen açık hava spor etkinlikleri yaz sonuna kadar sürecek.

 

Spor etkinliklerine katılmak isteyen kadınlar kayıtlarını online olarak www.nevsehirbelediyesigenclikspor.com adresinden yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.