Nevşehir Belediyesinin çocuklar için başlattığı gönüllülük seferberliği tüm şehri sarıyor

NEVŞEHİR 03.06.2022 - 16:29, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Belediyesinin çocuklar için başlattığı gönüllülük seferberliği tüm şehri sarıyor

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri gönüllüler ile birlikte her hafta bir köy okulunu ziyaret ediyor.
    Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bir süre önce ‘Sen de Gönüllü Ol Çocukların Eğitimine Destek Ol’’ sloganıyla başlattığı ‘Küçük Dokunuşlar Büyük Mutluluklar ‘ projesi her hafta bir köy okulunda çocuklarla gönüllüleri buluşturuyor. Nevşehir Belediyesi tarafından çocukların eğitimlerine katkı sağlamakla birlikte derslerden arta kalan vakitlerinde sosyalleşmelerine destek olmak amacıyla başlatılan proje kapsamında, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri gönüllüler ile birlikte her hafta bir köy okulunu ziyaret ediyor. Gidilen okullarda aralarında öğretmenlerin ve üniversite öğrencilerinin bulunduğu gönüllüler çocuklar için çeşitli aktiviteler düzenliyor. Son olarak merkez ilçeye bağlı Özyayla Köyünde bulunan Özyayla İlkokulu’nu ziyaret eden gönüllüler burada geleneksel çocuk oyunları oynadı. Çocuklarla birlikte okul bahçesinde resim ve el izi baskı ile tişört yapan gönüllüler daha sonra fidan dikimi gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan ve okul idarecileri ve öğretmenlerinin de katıldıkları etkinlikler boyunca çocuklar gönüllerince eğlendi.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri gönüllüler ile birlikte her hafta bir köy okulunu ziyaret ediyor.

 

 

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bir süre önce ‘Sen de Gönüllü Ol Çocukların Eğitimine Destek Ol’’ sloganıyla başlattığı ‘Küçük Dokunuşlar Büyük Mutluluklar ‘ projesi her hafta bir köy okulunda çocuklarla gönüllüleri buluşturuyor.

Nevşehir Belediyesi tarafından çocukların eğitimlerine katkı sağlamakla birlikte derslerden arta kalan vakitlerinde sosyalleşmelerine destek olmak amacıyla başlatılan proje kapsamında, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri gönüllüler ile birlikte her hafta bir köy okulunu ziyaret ediyor.

Gidilen okullarda aralarında öğretmenlerin ve üniversite öğrencilerinin bulunduğu gönüllüler çocuklar için çeşitli aktiviteler düzenliyor.

Son olarak merkez ilçeye bağlı Özyayla Köyünde bulunan Özyayla İlkokulu’nu ziyaret eden gönüllüler burada geleneksel çocuk oyunları oynadı.

Çocuklarla birlikte okul bahçesinde resim ve el izi baskı ile tişört yapan gönüllüler daha sonra fidan dikimi gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan ve okul idarecileri ve öğretmenlerinin de katıldıkları etkinlikler boyunca çocuklar gönüllerince eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.