Nevşehir'de ilkokul 3. sınıf öğrencisi temsili Vali oldu

GÜNCEL 23.04.2024 - 12:08, Güncelleme: 23.04.2024 - 12:08
 

Nevşehir'de ilkokul 3. sınıf öğrencisi temsili Vali oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla valilik makamına Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Esmanur Eroğlu oturdu.
Nevşehir Valisi Ali Fidan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla valilik makamını Nevşehir Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Esmanur Eroğlu’na devretti. Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen törende koltuğu emanet alan Esmanur Eroğlu, istek ve temennilerini Vali Fidan’a iletti. Temsili Vali Esmanur Eroğlu, “Bu özel ve anlamlı günü bize armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum. Tüm dünya çocuklarının da bu anlamlı ve özel gününü tebrik ediyorum.” dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla valilik makamına Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Esmanur Eroğlu oturdu.


Nevşehir Valisi Ali Fidan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla valilik makamını Nevşehir Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Esmanur Eroğlu’na devretti.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen törende koltuğu emanet alan Esmanur Eroğlu, istek ve temennilerini Vali Fidan’a iletti.
Temsili Vali Esmanur Eroğlu, “Bu özel ve anlamlı günü bize armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum. Tüm dünya çocuklarının da bu anlamlı ve özel gününü tebrik ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.