Karapınar mesire alanına modern aydınlatma

İLÇELER 21.10.2021 - 17:59, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Karapınar mesire alanına modern aydınlatma

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının da 250 bin TL'lik hibe yardımıyla Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasına kazandırılan mesire alanına modern aydınlatma lambaları yerleştirildi.
    NEVŞEHİR(MHA) Çevre ve Şehircilik Bakanlığının da 250 bin TL'lik hibe yardımıyla Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasına kazandırılan mesire alanına modern aydınlatma lambaları yerleştirildi.     Sadece Karapınar kasabasına değil çevre yerleşim alanlarından da çok sayıda kişinin gelip dinlendiği, eğlendiği mesire alanı artık günün her saatinde aydınlatılabiliyor. Güneş enerji panelleriyle aydınlatma sayesinde belediye de önemli ölçüde elektrik sarfiyatından kurtulmuş oluyor.     6 bin metre karelik alanda kurulan, içerisinde çok sayıda kamelyanın yanı sıra, çocuk oyun parkı, barbekü alanları, Kafeterya, mescit gibi ünitelerinde yer aldığı mesire alanının güneş enerji sistemiyle aydınlatılmasının belediyeye önemli oranda kazanç sağladığını dile getiren Başkan Yasin Güneş, mesire alanının beldeye kazandırılmasında emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etti.  
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının da 250 bin TL'lik hibe yardımıyla Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasına kazandırılan mesire alanına modern aydınlatma lambaları yerleştirildi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Çevre ve Şehircilik Bakanlığının da 250 bin TL'lik hibe yardımıyla Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasına kazandırılan mesire alanına modern aydınlatma lambaları yerleştirildi.  

 

Sadece Karapınar kasabasına değil çevre yerleşim alanlarından da çok sayıda kişinin gelip dinlendiği, eğlendiği mesire alanı artık günün her saatinde aydınlatılabiliyor. Güneş enerji panelleriyle aydınlatma sayesinde belediye de önemli ölçüde elektrik sarfiyatından kurtulmuş oluyor.  

 

6 bin metre karelik alanda kurulan, içerisinde çok sayıda kamelyanın yanı sıra, çocuk oyun parkı, barbekü alanları, Kafeterya, mescit gibi ünitelerinde yer aldığı mesire alanının güneş enerji sistemiyle aydınlatılmasının belediyeye önemli oranda kazanç sağladığını dile getiren Başkan Yasin Güneş, mesire alanının beldeye kazandırılmasında emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.