Gülşehir'de gaziler günü kutlandı

21.10.2021 - 14:11, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Gülşehir'de gaziler günü kutlandı

Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler kapsamında, Gülşehir Şehitliği ve Gülpınar Köyündeki Şehit Kabirleri ziyaret edilerek dua edildi.
  NEVŞEHİR'MHA) Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler kapsamında, Gülşehir Şehitliği ve Gülpınar Köyündeki Şehit Kabirleri ziyaret edilerek dua edildi.   İlçemizdeki Gaziler günü etkinliklerine İlçe Kaymakamı Şeyma Polat, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, ilçe protokolü, Gaziler ve Şehitlerin yakınları ile siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı.   Tören programının ardından gaziler onuruna düzenlenen yemek programında kıymetli gaziler ve şehit aileleri ile bir araya gelindi. Kaymakam ailelerle tek tek ilgilenerek şehit ailelerinin ve gazilerimizin kendilerinin birer emaneti olduğunu, Devletin her şart ve durumda yanlarında olduğunu belirtti.   Gazi ve Şehit aileleri onurlarına verilen yemekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek Kaymakam Şeyma Polat'a teşekkür ettiler.
Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler kapsamında, Gülşehir Şehitliği ve Gülpınar Köyündeki Şehit Kabirleri ziyaret edilerek dua edildi.

 

NEVŞEHİR'MHA) Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler kapsamında, Gülşehir Şehitliği ve Gülpınar Köyündeki Şehit Kabirleri ziyaret edilerek dua edildi.

 

İlçemizdeki Gaziler günü etkinliklerine İlçe Kaymakamı Şeyma Polat, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, ilçe protokolü, Gaziler ve Şehitlerin yakınları ile siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı.

 

Tören programının ardından gaziler onuruna düzenlenen yemek programında kıymetli gaziler ve şehit aileleri ile bir araya gelindi. Kaymakam ailelerle tek tek ilgilenerek şehit ailelerinin ve gazilerimizin kendilerinin birer emaneti olduğunu, Devletin her şart ve durumda yanlarında olduğunu belirtti.

 

Gazi ve Şehit aileleri onurlarına verilen yemekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek Kaymakam Şeyma Polat'a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.