Kaya'ları bir araya getiren ziyaret

SİYASET 01.04.2022 - 12:34, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kaya'ları bir araya getiren ziyaret

Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.     Ziyarette Ziraat odası heyetiyle güncel gelişmelerle ilgili istişarelerde bulunan MHP İl Başkanı İlhan Kaya, "Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istişarelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.      
Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.  

 

Ziyarette Ziraat odası heyetiyle güncel gelişmelerle ilgili istişarelerde bulunan MHP İl Başkanı İlhan Kaya, "Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istişarelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.